Sunt Giovani fără frică, fac ani grei de «mititică»!

Fostul impresar Giovani Becali (61 de ani) se află, de marţi, în Penitenciarul Poarta Albă (judeţul Constanţa), după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în “Dosarul transferurilor”. În noul “domiciliu” nu va mai avea ocazia să danseze până la epuizare şi să arunce cu bani în muzicanţi.

“Puşcăria este o instituţie creată pentru a reeduca oamenii, nu este o sperietoare. Ce, puşcăria e vreun urangutan, ca să mă sperie?”, declara Giovani Becali înainte de a fi condamnat la închisoare cu executare.

N-o fi o sperietoare, dar nu e nici un loc în care să poţi face tot ce doreşti. Să participi la o petrecere fastuoasă de Revelion, la care să te rupi în figuri, de exemplu. Cum s-a întâmplat în noaptea trecerii din 2012 în 2013.

Nu ştim cu ce amintiri au rămas ceilalţi participanţi la chef, dar băgăm mâna- n foc că fostul impresar s-a simţit nemaipomenit. A dansat până la epuizare, a aruncat cu bani în muzicanţi şi, într-un moment de euforie, a renunţat la cămaşă, pentru a-şi arăta muşchii într-o poziţie ce amintea de un concurs de culturism.

Verii Becali sunt morţi după dans

De altfel, Giovani nu e singurul din familia Becali care se consideră inegalabil ca dansator. Şi pe Gigi, vărul său încarcerat, de asemenea, la Poarta Albă, îl dă talentul afară din casă.

“Mie îmi place să fac ce ştiu, iar când dansez, sunt cel mai bun. Bine, mie îmi place să şi cânt. Cred că şi la cântat sunt cel mai bun”, a declarat patronul Stelei după un Revelion petrecut la Poiana Braşov, în timpul căruia a făcut show pe ringul de dans.

Printre alte lipsuri, şi de asta s-ar putea să-i fie dor lui Giovani la mititica: de posibilitatea de a petrece când şi cum vrea.

În schimb, fostul impresar va avea timp suficient la dispoziţie pentru a-şi scrie biografia şi scenariul filmului “Don Giovani de România”, despre care e convins că va avea un mare succes de public.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *