GIGI BECALI ŞOCHEAZĂ! Se întinde pe jos şi CÂNTĂ IMNURI RELIGIOASE

După aproape un an petrecut în spatele gratiilor, psihicul lui Gigi Becali este la pământ. Patronul Stelei nu mai vorbeşte cu nimeni în închisoarea Poarta Albă şi sunt zile când nu se atinge nici măcar de un strop de mâncare. Acesta se roagă fără încetare, iar când este transportat la tribunal pentru termenele de judecată, Becali se întinde pe podeaua dubei şi fredonează cântece religioase.

Gigi Becali a fost privat de libertate din luna mai a anului trecut şi a primit o sentinţă de 3 ani şi jumătate după gratii.

Chiar dacă viaţa sa în detenţie nu a fost foarte grea, el având parte de tratament preferenţial (mâncare mai bună, acces la apă caldă permanent şi plimbări mai dese în curtea penitenciarului), patronul Stelei nu stă foarte bine cu moralul.

Altădată extrem de vorbăreţ, acum abia dacă mai scoate două vorbe şi refuză să se hrănească. O sursă din poliţie ne-a mărturisit că Becali îşi petrece timpul rostind rugăciuni.

Clanul Becali, reunit la Poarta Albă?

“Când este dus cu duba la tribunal pentru termenele de judecată, Gigi Becali se întinde pur şi simplu pe podeaua maşinii şi cântă muzică religioasă. Se opreşte abia când ajunge la destinaţie, iar când apelul său este respins de magistraţi, drumul până la puşcărie este parcurs într- o tăcere deplină. Stă pe banchetă şi se uită în gol”, ne-a declarat sursa.

Singura speranţă care-l poate scoate din depresia în care a intrat este ca verii săi, Giovani şi Victor Becali, să primească acordul comisiei de evaluare să-şi ispăşească pedeapsa tot la închisoarea Poarta Albă.

Aşa, clanul Becali s-ar putea întâlni în curtea penitenciarului pentru plimbări lungi sau chiar ar putea împărţi aceeaşi cameră.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *