Super-ofertă: Costume de baie la kilogram!

E vară şi-i criză şi vrei să mergi la mare, să te înnegreşti jumătate de zi la soare în compania unui pet de Burger cu grapefruit. Sau poate vrei să mergi la megieşii bulgari pentru un bronz auriu perfect. Oricum ar fi, ai nevoie de un costum de baie musai de firmă.chiloti_1

S-au dus vremurile în care treceai neobservată cu Dolce&Banana, Adibas sau Lacostel. Ochii vigilenţi ai domniţelor sunt atenţi la orice scăpare de fashion şi o taxează ca atare.

De aceea, pentru ieşencele care vor să afişeze musai eticheta la costumul de baie, posesorii de magazine second hand au venit cu o ofertă extrem de variată. Standurile respectivelor afaceri s-au umplut în ultima lună cu diverse modele dechiloti_2 swimwear, de la cele minuscule la cele care acoperă tot corpul, în diverse culori şi, bineînţeles, de la diverşi retaileri sau designeri.

Chilotul, cât e chilotul?!

Partea şi mai bună este că, asemeni cartofilor la piaţă, şi costumele de baie se vând la kilogram. Kilul variază de la 25 de lei la 30 de lei, dar, de la orice magazin ai cumpăra, suta de grame de sutien şi chilot nu se dă cu mai mult de 5-6 lei.

Cele mai scumpe sunt prin Podu Roş, unde şi preţurile în general sunt mai piperate. Aici poţi lua un sutien şi cu 10 lei, dacă are eticheta mai stufoasă, semn de preţuire ridicată pe piaţa de fiţe. În Tătăraşi preţurile sunt mult mai accesibile, un deux pieces ajungând la maximum 6 lei. Cei care locuiesc în Păcurari au la dispoziţie respectivele articole de vară la 5 lei. Cu toate acestea, fieful căutătoarelor de comori estivale este chiar în Centrul Civic, unde cu 3 lei îţi poţi achiziţiona costumul de baie dorit care să se muleze perfect pe bronzul ideal.

Nam Su Tien

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *