Imaginile care sunt interzise profund cardiacilor! Şi-a scos la plajă posteriorul ultra-siliconat!

La începutul acestui an, Alina Laufer a decis că e nevoie de o schimbare de look, iar cum mereu şi-a dorit un posterior provocator, a apelat la cunoştinţele chirurgilor plasticieni pentru a se „tuna“.

Deşi mereu a fost considerată una dintre cele mai „trăsnet“ apariţii de la noi, Alina Laufer pare să fi fost multă vreme complexată de faptul că nu are posteriorul pe care şi-l doreşte. Şi anume, unul bombat, care să îi pună în valoare şi celelalte trăsături de invidiat. Aşa că, fără să stea mult pe gânduri, rezoluţia începutului acestui an a fostei soţii a cântăreţului Jorge a fost să recurgă la o schimbare de look.

Ceea ce s-a şi întâmplat, pentru că blondina şi-a injectat nu mai puţin de două kilograme de grăsime în ambele fese, după care a început să apară în diferite pictoriale cât se poate de sexy. Nu a mirat pe nimeni că „vedeta“ respectivelor pictoriale era chiar posteriorul tunat şi bombat al blondei. Însă, abia acum s-a putut vedea cu adevărat „investiţia“ făcută de către aceasta.

Site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe ex-doamna Jorge la malul mării, pe-o plajă din Mamaia, acolo unde şi-a etalat posteriorul într-un costum de baie de culoare neagră. Aceasta a ales să îşi pună în valoare trupul bine „sculptat“ la sală, dar şi posteriorul bine „tunat“ c-o pereche de bikini. O alegere care cu siguranţă a „furat“ toate privirile de pe plaja din staţiunea despre care vă povesteam mai sus. În special privirile domnilor, pentru că nimeni nu ar fi putut rezista să nu se uite, dacă e să ne întrebaţi pe noi, mai ales dacă ar fi avut în faţa ochilor un asemenea posterior.

Alina Laufer a atras toate privirile pe o plajă din Mamaia
Alina Laufer a atras toate privirile pe o plajă din Mamaia

Mai mult decât atât, Alina Laufer a atras atenţia tuturor şi în momentul în care a decis să facă o baie în mare, aşa că şi-a luat soţul pentru o mică aventură printre valuri. Doar că, blondina s-a plictisit rapid de apa mării, aşa că a decis să se întoarcă pe şezlong, pentru a mai prinde puţin bronz.

Alina Laufer a fost prezentă la malul mării, în staţiunea Mamaia, acolo unde şi-a etalat posteriorul tunat
Alina Laufer a fost prezentă la malul mării, în staţiunea Mamaia, acolo unde şi-a etalat posteriorul tunat

Tot la începutul acestui an, Alina şi Jorge au decis să se împace, de dragul fiicei lor, aşa că blonda şi cântăreţul au dat-o la pace. Cei doi au semnat actele de divorţ şi, respectiv, au pus punct căsniciei în urmă cu patru ani de zile, iar despărţirea a fost cât se poate de tumultoasă. Asta deoarece fosta soţie l-a dat pe cântăreţ în judecată, pe motiv că acesta nu ar fi plătit la timp pensia alimentară pe care o datora.

Imediat după despărţirea de Jorge, blondina l-a cunoscut pe Ilan Laufer, căruia i-a spus „Da“ în luna iunie din 2013, iar cei doi îşi doresc de ceva timp un copil împreună.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *