Super oferte pentru extra-sezon

Odată cu încheierea sezonului estival, agenţiile de turism se întrec în tot felul de oferte pentru a-şi păstra clienţii.

Dacă visaţi de mult timp la o croazieră, însă bugetul nu v-a permis, acum aveţi ocazia!

O croazieră pe Mediterana de Vest, cu plecare din Spania sau Italia, este 399 de euro, pentru Golful Arabiei, cu plecare din Dubai, este 519 euro, iar cu 479 de euro puteţi beneficia de un sejur de şapte nopţi în Dubai.

Preţurile sunt mai mici cu peste 200 de euro faţă de sezonul estival, iar sejurul cu aproximativ 100 de euro.

Nici seniorii nu sunt uitaţi. Aceştia pot vizita Spania cu 365 euro, în preţ fiind inclus biletul de avion, taxele de aeroport, şapte nopţi de cazare la hotel de patru stele, excursie de o zi la Barcelona şi Malaga, ghid român pe durata şederii, dar şi transferul de la aeroport către hotel. Cu 360 de euro, puteţi merge în Sicilia, cu toate serviciile incluse, sau în Cipru, unde sejur costă 349 de euro.

Pentru cei care au probleme de sănătate sau care vor doar să se relaxeze, o săptămână de refacere la Saturn costă 330 de lei, la Băile Tuşnad 270 lei, iar un pachet include cazare, mic dejun şi  tratament de două proceduri pe zi.

Un sejur de nouă nopţi la Covasna şi Buziaş costă 650 lei, iar pachetul include cazare, pensiune completă, cu meniu fix sau „a la carte“, tratament minimum de şapte zile şi consultaţie medicală la începutul sejurului.

Pentru cei care preferă transportul cu autocarul, plătiţi doar 59 de euro transportul şi primiţi cazarea gratuită către Insula Corfu, iar cu 55 de euro beneficiaţi de o călătorie spre Riviera Olimpului.  Tarifele includ cazare şapte nopţi, transport cu autocarul şi asistenţă turistică pe perioada sejurului.

Dacă nu sunteţi destul de convinşi sau de hotărâţi încă, agenţiile de turism din Iaşi sunt la dispoziţia dumneavoastră. Cel puţin aşa spun ele…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *