Suspectă de cancer, BRIGITTE NĂSTASE şochează! A anunţat că divorţează! „El a făcut alegerea!”

După ce a anunţat că luptă pentru viaţa ei după ce a aflat că este suspectă de cancer, Brigitte a şocat pe toată lumea cu o veste şoc!

UPDATE

La câteva ore după ce Ilie Năstase a afirmat oficial că nu ştie ce a determinat-o pe Brigitte să facă anunţul divorţului, iată că soţia lui a adus alte clarificări, în mod public, părând că renunţă la relaţie.

”Deci de fapt este aşa: Eu sunt în concediu cu familia în Italia şi astăzi am văzut un articol (…) în care Ilie era cu o blondă la un restaurant din Bucureşti ( Braserie). Caut să aflu exact adevărul, dacă e aşa cum se insinuează, şi Ilie şi domnişoara au o relaţie, eu mă retrag… Nu depind, nu am copii cu el, nu l-am inşelat niciodată, iar situaţia sănătăţii nu îmi permite să mă enervez. Şi chiar poate mă ajutaţi să aflu cine e blonda?”, a scris Brigitte pe contul ei de Facebook.

UPDATE

Ilie Năstase neagă despărţirea de soţia lui, Brigitte, şi afirmă că nici măcar nu ştie ce a determinat-o să facă anunţul despărţirii.

,,Eu nu am pe nimeni. Am fost la restaurant cu finul meu, prietena lui şi o prietenă de-a acesteia. (…) Brigitte nu m-a anunţat nimic. Dacă ea s-a supărat, întrebaţi-o pe ea de ce”, a declarat vizibil afectat, Ilie Năstase

UPDATE

După ce a anunţat că se va desparte de soţul ei, Brigitte Năstase a făcut următorul comentariu la anunţul postat:,,Mi-e silă de curvele de Bucureşti care stau la pescuit falşi milionari de carton şi de prieteni binevoitori care încearcă să <<ţină spatele>> ”.

„După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut o ca de obicei, el.”, a scris bruneta pe contul ei de Facebook.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au fost poate unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz. “Nasty” a fost mereu o personalitate vulcanică, viaţa tumultoasă de sportiv punându-şi amprenta şi pe viaţa amoroasă. În 2010 însă, Ilie şi-a găsit… naşa, timişoreanca Brigitte punându-i inima pe jar, devenind în cele din urmă soţia lui. Deşi erau deja de 3 luni împreună, abia în septembrie 2010 au apărut primele declaraţii despre relaţia celor doi, Brigitte mărturisind atunci că Ilie Năstase este cel mai bun lucru care I s-a întâmplat vreodată. În vreme ce Nasty spune că pentru el “a fost dragoste la prima vedere”, soţia sa recunoaşte că a avut o perioadă în care a ezitat să accepte iubirea fostului mare tenismen.

“Noi vorbisem 2 săptămâni la telefon fără să ne fi văzut, el a venit să mă cunoască la Timişoara. Cred că în ziua aia a arătat cel mai bine din viaţa lui. Venise din Turcia, era bronzat, el în general nu prea se bronzează că îi e frică să nu facă pete, avea o cămaşă cu roşu, aşa. Eu l-am căutat pe net, dar el nu e foarte telegenic şi nici fotogenic şi în realitate arăta mult mai bine, şi cu cercelul ăla aşa. Pe mine nu mă impresionează oamenii cu cercel, dar aşa cum era el îmbrăcat… Mă aşteptam la mai puţin şi el era mai mult. A fost fain. A venit, cum spuneam, în Timişoara să mă cunoască şi era o furtună, abia a aterizat avionul şi mie mi-a părut rău. Noi trebuia să ne vedem a doua zi în Arad şi m-am gândit, măi, vine omul până aici, hai la o prietenă de-ale mele la o cafea. Primul lucru pe care l-a făcut m-a cerut de iubită la prietena mea pe care nu o văzuse niciodată. A fost drăguţ, aşa. A fost OK! El a scos cel mai bun din el atunci”, mărturiseaBrigitte.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *