Tânăra privighetoare

Ana Maria Bordianu

Ana Maria Bordianu

Este foarte talentată, iar ceea ce ştie ea cel mai bine să facă este să cânte. Ana Maria Bordianu este o tânără cu un viitor strălucitor în faţă. La vârsta de 10 ani a cântat în corul copiilor, iar în anul 2004 a început colaborarea cu corul tinerilor de la Catedrala Romano-Catolică, lucru care a venit firesc.

La cor a învăţat cu adevărat să cânte. Îi place muzica clasică şi nu s-a gândit neapărat să cânte şi altceva. Ana Maria se poate considera o persoană norocoasă deoarece a avut ocazia să plece şi în străinătate.

,,Pe parcursul celor opt ani de colaborare cu corul tinerilor, am avut de două ori turneu în Franţa. În anul 2009, am avut şansa de a colabora cu cel de-al treilea cor al Catedralei, supranumit «Corul Mare», colaborare care s-a concretizat cu un turneu în Germania”, ne povesteşte mândră tânăra noastră.

Îi place foarte mult să cânte dar, este conştientă că muzica clasică în general nu este apreciată şi nici plătită la adevărata valoare. De aceea nu s-a gândit să facă o carieră în acest domeniu.

,,Am de gând să fac un curs de perfecţionare în muzică (n.r. – canto) dar, nu aş face Conservatorul”, ne spune Ana Maria.

În prezent, ea colaborează cu Corul Mare al Catedralei.

Ana Maria îşi doreşte ca pe viitor să vadă cât mai multe ţări cu putinţă. Spania, Franţa, Germania, Elveţia sau Austria sunt printre preferatele sale, iar anul acesta vrea să vadă din nou la Parisul, Madridul şi, dacă timpul îi va permite, Roma.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *