Ţara arde şi baba se piaptănă

Cei care au un buget restrâns de Sărbători şi nu îşi permit să meargă la un local sau într-un alt oraş, ţară sau pe Lună, pot alege o variantă low-cost la concertele organizate de Primărie. Ca în fiecare an, în această perioadă, autorităţile au amanetat câteva formaţii româneşti care să ne mai ia gândul de la criză.

Listele cu artişti şi preţurile lor au fost deja întocmite, motiv pentru care la Iaşi vor concerta formaţiile şi artiştii Deep Central, Arsenie, Dj Project, Dj Sava/ Andreea, Etno şi Dj George Punk. Toate bune şi frumoase, dar când e să comparăm preţurile practicate de aceste formaţii şi noutatea muzicală plus confortul… credem că mai bine banii s-ar investi în drumurile din oraş. Doar pentru Deep Central, Primăria scoate din buzunar 4.300 euro, Dj Sava Andreea cer doar 4.500 euro, iar Arsenie 3.500 de coco. Şi asta nu e nimic: doar pentru ca aceşti artişti să cânte pe o scenă, Primăria mai bagă mâna adânc mâna în buget şi scoate 15.500 euro. Doar 2012 e an electoral.

Nici cele 17 minute de artificii şi lasere nu sunt prea ieftine: 17.000 euro. Făcând un total, întregul bălci se ridică la suma de 52.000 euro. Sau cât ar costa un apartament pentru o familie săracă. La Anu’ şi La Mulţi Ani!

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *