Ţărăniştii au mai făcut un pui viu, cu mâna: Silviu Labeş!

Silviu Labes

Jurnalistul Silviu Labeş, fost moderator la Iaşi TV Life, a intrat în politică: este şeful Organizaţiei Municipale a PNŢCD

Silviu Labeş, cunoscut ca fost moderator la postul local de televiziune „Iaşi  TV Life”, aparţinând magnatului imobiliar, Bogdan Cihodaru, şi-a pus pe cap pălărie de ţărănist. Sau, mai bine spus, şi-a găsit în sfârşit vocaţia.

La scurt timp după ce a fost mătrăşit de la postul de televiziune, Labeş a renunţat definitiv la cariera de jurnalist şi a îmbrăţişat-o pe aceea de politician. Ajutat de prietenii săi, avocatul Vasile Lupu, fostul fruntaş de vază al PNŢCD şi de medicul pensionar Constantin Fătu, fostul jurnalist ieşean nu a stat prea mult timp pe gânduri şi şi-a făcut repede carnet de ţărănist. Cu toate că partidul lui Iuliu Maniu a dispărut complet din peisajul politichiei autohtone, Silviu, împreună cu cei doi amici, Fătu şi Lupu încă mai speră la o revigorare a PNŢCD. În acest sens, în urmă cu o săptămînă, cei trei au organizat o conferinţă de presă în care au anunţat, cu surle şi trâmbiţe, resuscitarea celui mai vechi partid din istoria României: PNŢCD.

Mândruţă nu l-a mai vrut

Silviu Labeş a activat ani dea rândul la fostul „Monitorul de Iaşi” (n.r. – actualmente „Ziarul de Iaşi”) după care a lucrat la „TV Bit” şi, ulterior, la „Iaşi TV Life”, unde a fost moderatorul celor mai plicticoase emisiuni „Bun de Tipar” şi „Sinteza Presei”. Odată cu numirea, în vara lui 2010, a unui nou director la postul TV Life, e vorba de jurnalistul Dan Mândruţă, între Labeş şi noua conducere instalată s-a produs o ruptură iremediabilă. Ceea ce pentru unii era un fapt aşteptat, pentru Labeş s-a dovedit a fi o puternică lovitură în plex. Recenta iniţiativă a jurnalistului, de revigorare a PNŢCD, ar fi una extrem de laudabilă, în contextul primenirii partidului cu noi membri tineri şi foarte ambiţioşi. Din acest motiv, noi cei de la „Bârfa” îi adresăm o întrebare fostului coleg de breaslă, de la care evident nu aşteptăm un răspuns: nea Silviule, cu cine vrei matale să revigorezi partidul? Cu tânărul pensionar Costică Fătu care trece binişor de 72 de primăveri, ori cu conul Vasile Lupu, care uită deseori să-şi reprezinte clienţii în faţa instanţei de judecată?. Cei doi „dinozauri” sunt de domeniul trecutului. Găseşte şi matale o garnitură nouă, un suflu potent, nu umbla cu materiale recondiţionate!

Victor Ciorbea, nu uita: Te-ai căcat pe ţara ta!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *