Țeapa săptămânii: Ţicneala cuantică

Vam promis că vă vom ţine la curent cu mercurialul cursurilor de vindecare miraculoasă, de îmbogăţire rapidă şi de îndrăgosteală la minut. Suntem atenţi şi veghem la sănătatea voastră mintală şi la securitatea portofelului.

După ce v-am explicat cum poţi face sex la marea artă doar frunzărind un suport de curs format din două foi, după ce v-am dat reţete pentru vindecările rapide, uite că venim cu o măsură profilactică. Vrem să vă arătăm cum vă puteţi păstra în buzunar leafa pe o lună, în cazul în care nu câştigaţi mai mult decât salariul minim pe economie.ticneala_cuantica_3

Seceretul este unul strict secret: staţi acasă! Ignoraţi toate tâmpeniile de pe Facebook şi invitaţiile amicilor care nu ştiu cum pot să piardă vremea mai bine.

Atingere la cuanta sensibilă

Uite că de ceva vreme o nouă ofertă abundă spaţiul virtual: „Atingerea cuantică”, un curs minunat şi revelator. „Din experienţa mea de până acum, este cea mai simplă, rapidă şi eficientă tehnică, împlinitoare atât pentru pacient, cât şi pentru terapeut. Învăţăm să ne gestionăm energia, să ne încărcăm şi să dăruim”, susură pe Facebook Joanna, o jună misterioasă, care promovează evenimentul energetic al lunii octombrie.ticneala_cuantica_2

Tehnica oferă un foarte frumos potenţial de deschidere, atât pentru practicanţi, cât şi pentru pacienţi, de conectare la energiile pământului şi ale universului.

„Este o tehnică completă (inclusiv cacofonică), ce stabilizează şi încarcă chakrele şi oferă de cele mai multe ori rezultate spectaculoase şi greu de crezut chiar şi pentru terapeuţi”, dă asigurări şi instructorul, un domn Alin Marconi, care a avut curaj să pună pe net poze de la evenimente similare. „Vor fi două zile de conectare, interconectare, vindecare şi eliberare, cu susţinerea unor energii foarte înalte, pe care vă invit să le descoperiţi singuri! O experienţă unică pe care merită să o împărtăşim!”, continuă organizatorii.

Împărtăşirea costă doar 185 de euro, o nimica toată. Pe foametea asta, doar o atingere cuantică te mai poate salva din ghearele disperării! Şi o ţicneală pe măsură, că ai irosit bruma de bani pe care ai adunat-o cu greu…

Afaceri mincinoaseticneala_cuantica_1

Oare oamenii ăştia gândesc când lansează astfel de oferte? Oare ei pricep cât de mult munceşte un om pentru 185 de euro? Dar legea pieţei este clară: prost nu-i ăla de cere, ci tocmai cel care plăteşte. După cum se vede, Iaşul este bun de saftea şi atrage şarlatanii ca muştele la rahat, că altfel nu se explică invazia vindecătorilor sosiţi din toate zările.

Domnilor terapeuţi şi dragi eventual bolnavi, avei grijă cum umblaţi cu vorbele şi cu banii! Or fi moldovenii blajini şi se enervează abia după a zecea ţeapă, dar să ştiţi că gâtul îl rup la fel de uşor şarlatanilor aşa cum îi atingeţi şi voi cuantic. La pungă şi la sentiment, de-i prostiţi şi le luaţi banii de dumicat!

Rafael Gingaşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *