Termenul ,,gentleman” mai este la modă?

În secolul 21, e lucru mare să fii gentleman, mai ales că oamenii se folosesc unii de alții pentru a-și atinge scopurile.

,,Gentleman poți fi cu orice persoană din jurul tău, indiferent de vârstă, sex sau clasă socială. Gentleman se numeşte și cel care ajută o persoană în vârstă să treacă strada sau să urce în autobuz, cel care te atenționează pe stradă dacă ți-a căzut portofelul sau banii, în loc să-i bage el în buzunar, cel care știe să aplaneze un conflict sau să rezolve o problemă pe cale amiabilă. Eu, de exemplu, încerc să mă comport frumos cu toți cei din jurul meu, mai ales cu fetele, chiar dacă nu mi s-a răspuns cu aceeași monedă de fiecare dată”, ne spune Adelin Ștefan Lodbă, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ,,Vasile Alecsandri” și model la „Casting Pro Picture“.

Deşi mulți au o părere proastă despre femeile care ar face orice pentru a deveni bogate, celebre, care adoră să se răsfețe din plin cu atențiile primite din partea bărbaților, Adelin le admiră pentru capacitatea lor de a obține ceea ce vor cu ajutorul seducției.  Este și acesta un stil de viață pe ,,picior mare” la care multe aspiră şi totuşi…

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

,,Vreau să cred că mai există și acele femei care ştiu cu adevărat ce vor de la viață, care ştiu să țină aproape un bărbat care le apreciază cu adevărat şi le fac să se simtă iubite, dorite şi admirate“, ne mărturiseşte Adelin, care nu se consideră a fi drept un gentleman deoarece părerile pot fi împărțite și este alegerea fiecăruia de a-l considera cum vrea.

,,Consider că o mare parte dintre femei vor aprecia întotdeauna un gentleman indiferent de «trend-urile» perioadei respective. Totodată şi lumea, societatea în general, are şi va avea nevoie în continuare de aceşti oameni. În concluzie, gentleman poți fi cu oricine, oricând doreşti. Totul depinde de tine“, conchide tânărul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *