Theodora, Sabina şi Roxana vor să cucerească lumea

Theodora Manolache, Sabina Atodiresei şi Roxana Cucoş sunt trei adolescente care au descoperit că muzica este cel mai important lucru în viaţă. Deşi cântă de mai bine de 6 ani,  tinerele vedete au decis să înfiinţeze Trupa „Elle” abia în urmă cu doi ani. Chiar dacă au o vârstă fragedă, Theodora Sabina (15 ani) şi Roxana (14 ani) au reuşit să obţină premii la festivaluri importante din ţară.

„Am luat premiul I la Cerbul de Aur junior, am făcut parte din trupa „Stars of Music” la Mamaia Copiilor, plus multe alte premii la diverse festivale de muzică. Tot ceea ce facem este din plăcere, fără a mai conta timpul acordat repetiţiilor sau spectacolelor”, ne spune Theodora, lidera grupului.

„Pe 19 decembrie, înainte de Crăciun, vom fi la Bruxelles, unde vom concerta în faţa europarlamentarilor dar şi a invitaţilor de la seara românească, organizată de Ambasada ţării noastre în Belgia. Abia atunci pot spune că vom avea şi momente de odihnă, pentru că e un singur spectacol iar drumul e suficient de lung…”, completează Sabina.

Pe lângă toate aceste evenimente, Trupa Elle mai participă şi la diverse spectacole locale, oferind publicului un show total de două ore. În prezent, Theodora şi Sabina sunt eleve la Liceul de Artă „Octav Băncilă”, la secţia de canto clasic şi pian, iar Roxana este elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, micile vedete activând de la vârsta de 9 ani, la Palatului Copiilor din Iaşi.

Bunicul meu, Gheorghe Vicol, îmi spune întotdeauna că este cel mai mândru de mine”, ne mărturiseşte Sabina.

„Avem un program foarte încărcat. Plecăm dimineaţa la ora 10.00 şi ajungem de la şcoală, repetiţii sau spectacole abia după ora 8.00 seara. Este obositor dar facem ceea ce ne place”, intervine mezina Roxana în discuţie.

Piesele de rezistenţă ale trupei „Elle” sunt colajul de muzică rusească şi momentul ţigănesc, adolescentele preferând, totuşi, „Hora moldovenească”.

Datorită programului foarte încărcat, cele trei adolescente nu au reuşit să aibă şi o viaţă… să zicem, privată. Adică, un prieten sau iubit. Încă. Mai este, totuşi, vreme…

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *