Vorbitor ca la puşcărie la Consiliul Judeţean

În Consiliul Judeţean Iaşi, agentul de pază a devenit gardian care pândeşte prin birouri ca prin celulele de penitenciare, iar angajaţii – bieţii de ei! – au devenit prizonieri în propriile birouri. Toate acestea din cauza unei modificări aduse de preşedintele Constantin Simirad la Regulamentul intern al instituţiei, prin care interzice poposirea mai mult de o oră în Consiliul Judeţean, a persoanelor străine.

„Am dat această dispoziţie pentru că aşa am vrut eu, ca să fie ordine în acest loc. Nu am chef să văd oameni străini cum se folosesc de dotările instituţiei sau tot felul de giugiuleli prin birouri, aşa cum e şi în cazul celor doi vicepreşedinţi. Dacă un angajat al CJ are călduri şi îi e cu tronc vreo fetişcană, să se răcorească afară. Nu e normal să o ţii atâtea ore pe zi închisă în biroui”, a spus Constantin Simirad.

În cazul în care persoana întârzie mai mult de o oră în biroul unde solicită să ajungă, agentul de la poartă are tot dreptul să o caute prin birou şi să o dea afară.

„Depăşirea timpului alocat pentru vizită se face numai cu avizul meu”, a spus cu fermitate Simirad.

În cazul în care vizitatorul refuză să părăsească sediul, la cererea agentului de pază, va fi sancţionat la Legea 61, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bună decizie, nea Costică!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *