Titanii muzicii româneşti au venit cu ursul la Iaşi

„Ursus Evolution“ a scos, week-end-ul trecut, lumea din casă chiar şi pe caniculă! Mai bine la Palatul Culturii decât între patru pereţi!

Curentul hip-hop a fost reprezentat de Paraziţii, Puya, Guess Who şi Grasu XXL, formaţii care au ţinut tinerii în priză, ţipând din toţi plămânii la apariţia acestora pe scenă.

Fanii înfocaţi ai rock-ului adevărat i-au putut asculta pe Iris, Cargo şi Zdob şi Zdub, care au făcut un show excepţional, pe placul ieşenilor prezenţi.

Chiar dacă Puya a cam dat-o în bară la capitolul cântat, măcar a adus zâmbetul pe feţele fanilor. Membrul trupei „La Familia” a pus versuri ale unor melodii de-alea sale pe negative ale unor formaţii străine, lucru care nu prea a fost pe placul tinerilor care aşteptau să audă melodiile consacrate ale lui Puya.

First night cu chinezi dansând

În prima seară de concert, cei de la Zdob şi Zdub au făcut show maxim, reuşind să-i facă pe nişte chinezi care lucrează la Palas să încingă o horă de toată frumuseţea.

Pionierii muzicii electronice din România, Şuie Paparude şi R.O.A, ne-au arătat că „ne place, place, place“ la îngrămădeală. Unde sunt mai mulţi puterea creşte. De aceea ieşenii noştri au ieşit în stradă să asculte o muzică bună şi să încingă un dans.

Chiar dacă trupele au prestat moca pentru ieşeni, strada din faţa Palatului nu a mai fost la fel de aglomerată ca în anii precedenţi. Însă, slavă Domnului!, au fost suficiente persoane cât să facă atmosferă.

Deşi nu foarte numeros, publicul a fost unul gălăgios, mai ales în primele rânduri de lângă scenă, foarte primitor şi care pentru câteva ore a mai uitat de grijile de zi cu zi.

În ceea ce-i priveşte pe cei tineri, nu încape îndoială că aceştia au avut parte de distracţie, mai ales că totul a fost udat cu bere rece, din belşug.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *