Maya Fashion, modeling cu prietenie

Roxana-Nestian

Face modeling de 12 ani şi a avut-o ca instructor pe Monica Bârlădeanu. Roxana Neştian are, de şapte ani, propria sa agenţie de modeling. A pornit de la ideea că a lucrat ca model la alte agenţii care i-au lăsat un gust amar şi de aceea a vrut să aibă ceva al ei, să fie ea „şefă”. Aşa a apărut „Maya Fashion“, agenţia pe care o patronează Roxana, unde însă nu adoptă o relaţie de superioritate cu fetele sale, ci una de prietenie. Numele agenţiei provine de la numele mamei sale, persoana pe care Roxana o consideră cea mai importantă din viaţa acesteia.

Mai mult, şefa de la „Maya Fashion“, care predă şi cursuri de modeling cu scopul de a promova tinere frumoase cu potenţial în acest domeniu, intenţionează să îşi deschidă o agenţie şi în Bucureşti pentru a-şi promova fetele în Capitală.

Printre cele mai cunoscute nume lansate pe piaţa medelingului de către Roxana se numără Alexandra Coman şi Monica Cîţcoan, două dintre candidatele la „Miss Universe România“ şi „Miss World România“, în timp ce Alexandra Onofrei a obţinut locul III la „Miss Royal Models“.

Alina Valentina Butacu, model Maya Fashion

O fire optimistă, cu picioarele pe pământ, Alina Valentina Butacu colaborează cu Roxana de aproximativ cinci ani. A absolvit FEAA la Universitatea „Al. I. Cuza“ Iaşi şi îşi doreşte să profeseze în domeniul studiat: „Afaceri Internaţionale“. Are numeroase apariţii în presa scrisă şi în diferite emisiuni televizate, invitată în calitate de model.

Are sau nu un iubit?

„Acest lucru va rămâne un mister, însă bărbatul perfect nu există, dar poate fi însumat în mai mulţi. Dacă adunăm calităţile şi defectele mai multor bărbaţi, ar rezulta cel ideal”, ne-a spus Roxana.

Simona Luca, model „Maya Fashion“

O persoană cu imaginaţie, Simonei Luca îi place latura artistică a vieţii. Este o fire foarte activă, de aceea ştie să îmbine munca cu distracţia. Este studentă în anul III la „Jurnalism“ şi colaborează cu Radio „Nord Est“. A mai colaborat şi cu alte agenţii, însă, de foarte mult timp, s-a oprit la „Maya“. Aici a găsit profesionalism şi seriozitate. A participat la concursuri precum: „Miss România“, „Miss Moldova“, iar la „Miss Summer“ a luat locul I. Nu este o „victimă” a modei, ea poartă ce îi stă bine. Este o fată inteligentă, îi place să scrie şi momentan lucrează la o carte, o realitate scrisă foarte ironic. Ca şi colega sa, Alina, a fost invitată la mai multe emisiuni de televiziune în calitate de model, având apariţii în presa scrisă şi fiind participantă la „Next Diva“. Simona are un iubit, iar pe viitor îşi doreşte să devină un mare reporter de investigaţii şi să îşi publice cartea.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *