Toate tunurile pe Palatul „Roznovanu“

Gheorghe Nichita

Gheorghe Nichita

Armata ciuhodariană se pregăteşte de asediu. Un foc de avertisment a fost tras încă de acum câteva săptămâni, când comandantul Diviziei „Tunuri Antena 3“, Mihai Gâdea, a zguduit temeliile Palatului „Roznovanu“ cu o lovitură isterică. Soldaţii loiali (a se citi „ziarişti cu coloană vertebrală“) din eşalonul doi au demarat campania de strângere a muniţiei, urmând ca, din septembrie, să înceapă bombardamentele mediatice. Bârfitorii din Capitală ne-au transmis că DNA a fost asaltat cu cereri în dosare celebre (Palas, Politehnica Iaşi etc), în care este sau a fost implicat actualul primar Gheorghe Nichita (PSD).

În plus, anteniştii vor să readucă în atenţia publică şi notele informative pe care CNSAS le-a pus în cârca lui Nichita, dar fără a-i da şi un certificat în acest sens. Pe modelul bac-ului lui Funeriu, nu este exclus să apară şi un certificat de colaborare cu fosta Securitate, fabricat în unităţile de la Grivco, pe numele lui Nichita. În paralel, PC(R) va lansa pe piaţă un sondaj care îl va da pe Tudor Ciuhodaru favorit la Primăria Iaşi, cam în aceeaşi perioadă în care sondajul USL îl va da pe Nichita în pole-position.

În culise politichiei bahluiene, se zice că sondajul PC(R) va fi punctul de cotitură pentru USL la nivel local, adepţii lui Felix urmând să meargă de unii singuri în cursa pentru Primăria Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *