Tomaşeschi a redescoperit plăcerea de a fi prefect

Tomaseschi Dragomir SavaAşa cum se întâmplă şi în viaţă, ştii ce ai avut abia când ai pierdut. Pe ultima sută de metri, prefectul Dragomir Tomaşeschi bagă amenzi şi suspendări cât cuprinde.

Fără procese de conştiinţă, dar cu mustrări de cunoştinţă, din eternul conflict Nichita – Tomaşeschi a mai sărit o amendă de 30.000 lei în contul primarului.“Primarul Nichita a primit mai multe amenzi: are una de 100.000, una de 30.000, alta de 10.000, plus cea de azi de 30.000 lei. A adunat aproape 200.000″, spune Dragomir Sava Tomaşeschi cu satisfacţie.

Gheorghe Nichita a pierdut în instanţă litigiul cu prefectul Dragomir Tomaşeschi privind anularea procesului verbal de contravenţie prin care edilul a fost sancţionat contravenţional cu amenda 30.000 lei pentru tergiversarea punerii în executarea a unei sentinţe civile rămasă definitivă, irevocabilă şi executorie.

Ordin de suspendare pentru primarul din Gropniţa

Ovidiu Lînă, primarul liberal al comunei Gropniţa, şi-a încetat a doua oară mandatul din ordinul prefectului, care a constatat că Lînă era şi administrator la o societate comercială. Deşi a contestat în instanţă ordinul prefectului, ex-primarul a pierdut procesul. “În actualul mandat a fost incapabil să îşi conducă comuna. A ocupat şi funcţia de administrator la o firmă privată, fapt interzis de lege. În locul lui va fi pus viceprimarul Budău ca interimar care va avea atribuţiunile fostului primar al comunei Gropniţa”, declară Dragomir Tomaşeschi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *