Topul zodiilor cu stăpânire de sine. Horoscopul celor răbdători

Numărul mare de pelerini sosiţi la Iaşi să se închine la lăcaşurile de cult ne-au adus în atenţie un subiect pe care l-am tot sucit, dar nu i-am dat niciodată de capăt. Răbdarea, dragii noştri, acea calitate care ne deosebeşte de sfinţi. Uitându-ne noi mai atent pe cer am priceput imediat de ce unii se mântuiesc şi alţii nu. Explicaţia este puterea de a îndura necazurile şi de a-şi gestiona corect furiile. La final, am zis să vă spunem şi vouă care sunt zodiile cele mai răbdătoare.Horoscopul_celor_rabdatori_4

Berbecii nu au răbdare deloc. Guvernaţi de Marte, zeul războiului, ei sunt mereu pe fugă, pregătiţi de scandal ori de ceartă. Nu-i puneţi să aştepte pe lângă nicio raclă, fiindcă nu vor sta ori vor face păcate, fiindcă se vor băga în faţă. Poverile sufleteşti şi le descarcă urlând la alţii ori luptându-se cu propriile furii.

Taurii au răbdare. Dacă le promiţi ceva bun, stau la orice coadă vrei. Nu se spovedesc, iar dacă o fac, au grijă să ascundă chiolhanurile şi gândurile de preacurvie. Geloşi cum sunt, au mereu partenerii în ochi, fie pe ai lor, fie pe ai altora. Nu ştii niciodată cum te vor pocni între ochi fiindcă ţi-a scăpat privirea pe alături.

Gemenii promit mereu, dar uită repede ce spun. Nu au răbdare şi nu-i credeţi pe cei care par să arate contrariul. Probabil sunt persoane bine ancorate psihologic şi ştiu să joace rolul smeritului veşnic. Nici nu le încredinţaţi din secretele voastre, fiindcă nu sunt deloc în siguranţă. Veţi constata că v-au păcălit ori că v-au trâmbiţat peste tot poveştile voastre.Horoscopul_celor_rabdatori_3

Racii ştiu să asculte şi chiar le place să facă acest lucru, ca alternativă la discursul lor problematic. Nu prea le place să deschidă gura şi, dacă o fac, înseamnă că sunt cântăreţi ori degustători. În schimb, nu-i supăraţi, că ştiu a sudui destul de bine şi dacă le-aţi ieşti din graţii greu mai recuperaţi terenul pierdut.

Leii nu vor recunoaşte nici în ruptul capului că au nevoie să-şi pună sufletul în ordine. Orgolioşi din fire, ei sunt mereu doborâţi de propriul podium, pe care nu mereu reuşesc să urce, dar nu recunosc acest lucru. Le-ar face bine să se mai reculeagă, să-şi adune gândurile şi să-şi mai taie din mânie, dar nu mereu reuşesc. O vizită pe la lăcaşurile sfinte le-ar face bine cu siguranţă, fiindcă au nevoie să înveţe ce este smerenia.

Fecioara are multă răbdare, dar chiar prea multă! Uneori, această calitate se transformă în păcat, fiindcă le ţine pe loc. Şi politeţe au Fecioarele în exces şi nu-i bine, fiindcă ar trebui să-i mai şfichiuie pe cei din jur după cum le este năravul, că altfel li se urcă în cap. Timide şi uşor introvertite, persoanele născute în zodia lui Mercur ştiu să preţuiască vorbele, dar şi să le gestioneze, aşa că aveţi grijă ce şi cum le spuneţi, fiindcă nu vă mai uită şi se răzbună repede.Horoscopul_celor_rabdatori_2

Balanţele sunt leneşe. Se complac în activităţi uşoare, nu se lasă uşor în postura de victimă, aşadar nu încercaţi să le ţineţi predici. Le plac foarte mult dulciurile, deci bucatele de post sunt otrăvuri, aşa că au nevoie de smerenie. Firi artistice, au mult de luptat cu voinţa lor şi a altora.

Scorpionii sunt oamenii adâncului. Nu vei şti niciodată ce gândesc ori ce simt decât dacă te vor lăsa în preajmă. Ei au o credinţă nestrămutateă în Univers şi de multe ori aleg domeniile ezoterice ca mijloc de exprimare.

Săgetătorii sunt greu de lămurit că uneori şi aşteptarea are rostul ei în viaţă. La ei, credinţa trebuie să fie ca o pilulă: ai înghiţit-o şi la drum, că nu-i vreme de pierdut. Cu toate acestea, dacă ajung să înţelegeaă că şi hrana sufletului este importantă, se convertesc uşor la orice iniţiativă.Horoscopul_celor_rabdatori_1

Capricornii fac doar ce vor şi când vor şi chiar exprimă acest lucru. Rareori se lasă influenţaţi şi vor să aibă mereu ultimul cuvânt ori ultima mătanie. I-am regăsit la sărbătorile sfinte în postura de preoți şi mai puţin de enoriaşi, fiindcă le este greu să îngenuncheze în faţa altora decât a Celui de Sus.

Vărsătorii sunt ca frunza pe apă. Nu prea înţeleg ei de ce este nevoie de o anumită zi în care să-şi exprime dragostea faţă de Univers, însă acceptă uşor orice provocare. În definitiv, eu sunt psihologii zodiacului, înţeleg foarte bine schimbările de stare de spirit.

Peştii sunt în elementul lor. Au fir direct cu Divinitatea şi mereu vor căuta locuri de rugăciune. Nu-i întrerupeţi din meditaţii, fiindcă intră în delir religios şi veţi avea nevoie de exorcist ca să-i liniştiţi. Câteva fire de busuioc, oleacă de agheasmă şi gata, i-aţi făcut fericiţi!

După cum v-am spus, acestea sunt caracteristici generale şi orice asemănare cu viaţa reală este doar o întâmplare. Nu vă miraţi dacă vă regăsiţi în tipare şi mergeţi mereu pe vechea idee de a crede şi a nu cerceta.

Plutonia Mărtinaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *