Culinariada maneliştilor: De la salam cu soia, la Salam cu coca!

Mencinicopschi şi alţi profesori promotori ai salamului cu soia şi alimentaţiei raţionalizate pe vremea împuşcatului nea’ Nicu ar fi invidioşi pe ultima găselniţă în materie de culinărit apărută pe malurile Dâmboviţei. Se ia una bucată de salam, se tăvăleşte uşor prin cocaină, se pune la macerat câteva zile într-o cămară răcoroasă, iar apoi se întocmeşte un ditamai dosarul penal, de stau la coadă televiziunile de cancan şi ţigăneală, în foame după rating…

Florin_SalamAşa am putea traduce ultimele informaţii care ne parvin din academia manelistică, unde regele neîncoronat, impresarul impresarilor şi şlefuitorul de talente Florin Salam a fost prins de ţaigheri cu nasul înfundat de prafuri din alea albe. Şi nu ne referim aici la făină din aia cu trei nule, ci direct la cocaină, pe care el şi componenţii „band”-ului (că aşa se zice acuma la taraf) ar fi prizat-o din belşug pe la petrecerile cu bani lipiţi pe frunte pe la care au prestat. Aşa se face că anchetatorii DIICOT l-au luat pe sus pe Salam al nostru pentru audieri, cu tot cu instrumentişti, într-un dosărel de toată frumuseţea, care, conform unor bârfe neverificate, ar avea ramificaţii până la Iaşi, unde cocaina era livrată chiar de către un lucrător al Jandarmeriei.

Videoclip cu brățări

Dar, cum probele în acest sens le au doar anchetatori, să aplecăm aşadar urechea la declaraţiile directe ale împricinaţilor. Astfel, la ieşirea de la audieri, fermecătorul Salam a negat că ar fi pus sub acuzare, susţinând că este doar martor în dosar. Florin_Salam_cocainaCurat nevinovat, el pozează acum în „omul nepotrivit la locul nepotrivit”.

„Un şpriţ, unde s-au întâmplat mai multe prostii pe-acolo”, spune Salam, despre o petrecere din luna iulie. Cât despre cocaină, nu ştie dacă s-a consumat, dar nici nu bagă mâna-n foc de contrariul.

Cel mai tare ne-a distrat însă declaraţia unuia dintre instrumentiştii băgaţi la audieri, care s-a recomandat ca fiind „Dan cu chitara de la Giurgiu”, care a spus, nici mai mult, nici mai puţin, că s-a prezentat la DIICOT ca să toarne un… videoclip cu procurorii!

Semn că, pe lângă valoarea lor de manelişti, şi tupeul este o calitate forte a cantautorilor pe ritmuri de sintetizator şi ţambal electric. Oricum, aşteptăm cu interes videoclipul de la proces, că se-anunţă tare spumos…

Cocaina Cola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *