Topurile „Bârfa de Iaşi”: declaraţia, premiantul şi repetentul săptămânii

Declaraţia săptămânii: 
„Sigur că vă pot recita din Luceafărul, chiar prima strofă, ultima strofă, cea de-a 63-a strofă, dar chiar credeţi că ministrul Culturii trebuie să apuce să recite aşa pe holurile Parlamentului poezii? După ce închideţi camerele vă garantez că vă recit o poezie”, a declarat ministrul Culturii, Gigel Ştirbu (foto), în faţa ziariştilor care l-au rugat să recite din Eminescu, de Ziua Culturii Române.

Premiantul săptămânii:
Vasile Moldoveanu – nota 10:
Unul dintre cei mai mari tenori din lume, Vasile Moldoveanu, este în aceste zile la Opera din Iaşi pentru a-i îndru­ma pe solişti. Cunoscutul artist susţine că s-a îndrăgostit de Opera ieşeană şi intenţionează să revină pentru a crea spectacole de talie internaţională. Moldoveanu este cunoscut ca solistul român cu cele mai multe reprezentaţii din istoria modernă a Teatrului „Metro­politan“ din New York. Acesta a debutat în 1966 la Bucureşti, dar în scurt timp a primit angajamente la operele din Europa. Odată cu plecarea din România, regimul comunist i-a semnat condamnarea la moarte. Nu s-a mai putut întoarce timp de 40 de ani, perioadă în care a cântat pe cele mai cunoscute scene din lume.

Repetentul săptămânii:
Andreea Marin – nota 4
Emisiunea „Preţuieşte viaţa”, prezentată de Andreea Marin pe TVR 1, a ajuns la finalul primul sezon. Cu noroc, am zice, pentru Zână. Salariul ei a atins 10.000 de euro pentru 12 emisiuni în direct. Cel puţin aşa au anunţat tabloidele centrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *