Transformare incredibila a lui Uzzi de la B.U.G Mafia. Niciodata nu l-ai mai vazut asa pe baiatul rau din hip-hop-ul romanesc

Uzzi, unul din componentii trupei B.U.G. Mafia, este perceput ca un baiat rau, insa CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, va arata fata nestiuta a cantaretului.

Daca pe scena injura si se imbraca nonconformist, Uzzi se transforma atunci cand este impreuna cu iubita sa. Foarte putini credeau ca il vor vedea vreodata pe cantaret imbracat la patru ace, insa acest lucru s-a intamplat.

Dupa cum se poate vedea din fotografiile prezentate de CANCAN.ro, site-ul citit de peste 500.000 de oameni, colegul lui ‎Tataee si Caddy, ceilalti doi membri ai formatiei, obisnuieste sa poarte si costum atunci cand vine vorba de o ocazie mai speciala. Uzzi devine “mielusel” atunci cand este impreuna cu iubita sa.

Este afectuos cu aceasta si, in ciuda etichetei de baiat rau care i-a fost pusa, cantaretul nu ezita sa-si arate sentimentele in public. Isi saruta partenera cu pofta, si nu-i pasa daca il vede cineva. Intre cei doi este dragoste mare.A ajuns la spital

Chiar daca a crescut in Pantelimon si este obisnuit cu viata de strada, Uzzi a ajuns in trecut in spital dupa ce a fost implicat intr-un scandal care a avut loc intr-un bar din Timisoara. El a fost bagat in perfuzii la propriu. Cantaretul a sustinut un concert in orasul de pe malul Begai, dupa care a mers cu prietenii intr-un bar, acolo unde a izbucnit o bataie. Uzzi a fost ranit si a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii i-au acordat primul ajutor.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *