Trei doamne şi toate trei pentru Miss Universitas!

Fiind un centru universitar respectabil, Iaşul trebuia să trimită cele mai frumoase studente la concursul de frumuseţe Miss Universitas. Anul acesta, va avea trei reprezentante la acest concurs, ajuns la cea de-a 21-a ediţie. Locul de desfăşurare: Ploieşti.

„Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi şi Agenţia de modele „Maya Fashion” au decis ca la această ediţie să participe urmatoarele concurente: Victoria Airinei, Camelia Monu şi Oana Pascaru. Sperăm să ne întoarcem cu cel puţin un premiu”, ne spune Roxana Neştian, managerul agenţiei „Maya Fashion”.

Cele trei tinere care ne vor reprezenta cu brio, suntem siguri!, sunt: Oana Pascaru, studentă la Jurnalism în primul an, Camelia Monu, de la Universitatea de Arte „George Enescu”, şi Victoria Airinei, studentă la FEEA.

De asemenea, „Maya Fashion Models” a fost invitată să participe, în cadrul evenimentului, cu trei prezentări de modă pentru designerul ieşean Andra Simionescu, designerul craiovean Andreea Dogaru şi, ultima colectie, de la Noblesse.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *