Trei frati din Suceava opresc toate masinile pe E85! O sa plangi cand o sa vezi ce scrie pe PANCARTA pe care o tin in mana

Trei tineri din satul Iacobesti au reusit sa surprinda o tara intreaga prin gestul pe care l-au facut. Micutii au scris pe o pancarta un mesaj extrem de amuzant: „Un leu poza cu magarul”.

Se spune ca banii nu ajung niciodata, dar unele persoane sunt in stare sa recurga la gesturi extreme pentru a face bani. Un tata si-a trimis cei trei micuti sa aduca bani in casa. Dupa spunele primarului din Granicesti familia mai are inca cinci copii si nu are probleme financiare:

Micutii stau la margine de drum pentru a strange un banut

Micutii stau la margine de drum pentru a strange un banut

“Nu sunt amarati dar ii fugareste tatal sa faca ceva numai sa aduca bani. Barbatul ii chinuie pe toti. De frica lui, trei dintre frati, cei mai mari, au plecat la Centrul de Primire Minori de la Radauti. Si acestia mici au fost dati in plasament dar parintii i-au cerut acasa. Se folosesc de ei ca sa primeasca tot felul de ajutoare. Au casa cu etaj si tractor in curte dar isi trimit copiii la cersit”, a declarat primarul comunei Granicesti, Gheorghe Nutu.

Cei care trec prin zona sunt impresionati de ce vad: „Mergand spre Radauti, am vazut un copil care tinea o pancarta mare in mana, pe care scria un leu. Doar atat am putut citi. Am crezut ca vinde pepeni, dar cand m-am uitat mai atent, am vazut si un magar si de fapt scria, un leu poza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *