Tudor Ciuhodaru deschide şcoală de moaşe

Nimic nu-i întâmplător pe lumea asta şi doar alegerea unui traseist politic în funcţia de deputat de Vaslui va putea salva natalitatea României. În ultimii ani, numărul de puradei pe metru sau kilometru pătrat a scăzut mult în ţara Mioriţei, iar oamenii puşi să vegheze la bunăstarea noastră s-au îngrijorat până la lacrimi.

Ştiind ca lătratul e gratis ca şi îngurgitarea de rahat, deputatul ales pe listele trase la imprimantă de patronul OTV-ului, Tudor Ciuhodaru, fost studinte în Medicină şi de multe ori publicist pe net, a pus la punct o strategie prin care pântecele româncelor se vor umfla, cu scopul de a slobozi prunci rozalii şi, de preferinţă, cu niscai creier. Măcar cât să pună o ştampilă pe un buletin de vot.

Tudor Ciuhodaru deschide şcoală de moaşeDeclaraţie fără consecinţe

În 15-20 de ani va fi pusă în dificultate atât piaţa muncii ce va ajunge fără salariaţi, cât şi bugetele de sănătate şi de pensii, care vor avea nevoie de sprijin tot mai important de la bugetul de stat. Scăderea de aproape 25% a populaţie reprezintă un dezastru demografic şi o problemă de siguranţă naţională”. Aşa este, are dreptate medicul Tudor Ciuhodaru. Constatarea, dacă îi aparţine şi nu a fost furată de la sora lui, medic cunoscut pentru câte zâmbete a adus pe lume, e corectă.

Suntem tot mai puţini şi dacă nu luăm măsuri, vom fi înlocuiţi cu albumele de fotografii ori cu chinezi, albanezi, georgieni sau alţii care vor aprecia că sarmaua e mai bună decât blidul cu zeamă chioară de acasă.

Tudor Ciuhodaru propune un program naţional de stimulare a natalităţii constând într-un pachet legislativ ce include facilităţi fiscale pentru familiile ce muncesc, acordate în funcţie de numărul de copii, gratuitatea consultaţiilor şi tratamentelor pentru gravide şi nou-născuţi, acordarea unui trusou născutului şi creşterea alocaţiilor pentru copii. Concret? „Gravida va beneficia de gratuitate pentru toate consultaţiile, investigaţiile şi tratamente necesare unei evoluții normale a sarcinii”.

Zău?

Uite că am redescoperit apa caldă. Asta era şi până acum, cu diferenţa că gravida plătea din buzunar toată gratuitatea. Cei care muncesc şi au un copil vor beneficia de scutirea impozitului pe locuinţă; la doi copii vor avea suplimentar scutire de impozit pe venit, iar la trei vor putea beneficia de un credit ipotecar garantat de stat pentru achiziţionarea unei locuinţe. Creditul ipotecar va fi susţinut de sumele colectate din taxa pe marile averi, iar celelalte măsuri nu necesită surse de finanţare suplimentare”.

Mare vrăjeală! Credit! Adică un împrumut care te leagă pe viaţă de o bancă doar ca să ştii că ai o casă veche, ce trebuie zugrăvită des ca să scoţi mirosul de iroseală a timpului.

Ce propune, de fapt, Tudor Ciuhodaru? Un proiect ce nu va fi aprobat niciodată fiindcă este aberant şi nici el nu-l crede. Mai bine ar deschide o şcoală de moaşe şi le-ar învăţa pe femei cum să respire liniştit la naştere, apoi cum să-şi strivească între dinţi înjurăturile pe care i le-ar arunca şi acum în faţă dacă l-ar auzi pe deputatul movaliu cum le sfătuieşte să-şi facă loc în pântece pentru un copil care ar avea drept siguranţă doar aerul pe care oricum îl respiră gratuit.

Cezariana Inutilu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *