Turneul „Alerg printre stele” ajunge pe 12 noiembrie la Iași. Bănică jr. îşi premiază lăudătorii de pe Facebook

Ştefan Bănică începe pe 2 noiembrie turneul naţional „Alerg printre stele”, care se va desfăşura pe parcursul lunii în zece dintre cele mai importante oraşe din ţară, inclusiv Iașul, şi îşi premiază fanii care îi trimit cele mai frumoase mesaje pe Facebook. Este vorba de o campanie online prin care idolul geluit va premia cinci dintre persoanele care au bilet la unul dintre concertele sale. Astfel, fanii cântăreţului trebuie să îi scrie un mesaj pe pagina sa de Facebook (facebook.com/StefanBanicaOfficial), iar cinci dintre cele mai inspirate texte vor intra în cursa pentru premii. Stefan_Banica_jr_concert_IasiCampania se adresează fiecărui oraş dintre cele zece cuprinse în turneu, astfel că fiecare localitate va avea câştigătorii săi.

Cele cinci mesaje finaliste, selectate pentru fiecare oraş al turneului, vor fi promovate într-un album foto special creat pe pagina de Facebook a lui Ştefan Bănică şi vor fi supuse votului. Toţi cei care dau „like” paginii de Facebook a artistului şi accesează albumul respectiv pot vota cele cinci mesaje pe parcursul unei zile. Mesajul care adună cele mai multe „like”-uri la finalul zilei respective va fi desemnat câştigător. Toţi câştigătorii acestor cadouri/ premii vor avea acces special în backstage-ul turneului „Alerg printre stele”, chiar în oraşul lor, unde îl vor cunoaşte pe Ştefan Bănică, care le va înmâna personal premiile. Fiecare premiu conţine un album-surpriză Ştefan Bănică, un card cu autograful artistului, un tricou şi o şapcă, toate personalizate.

În Iași Ștefan Bănică va ajunge pe 12 noiembrie, când va concerta în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”. Toate concertele din cadrul turneului încep la ora 19.30, iar biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro.

Fănică Bunică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *