Udrea si iubitul ei si-au spus “Adio!”. Afla DOAR AICI reactia blondei

Potrivit unor surse politice, Elena Udrea s-a despartit de Valentin Chifu, iubitul ei. CANCAN. ro a fost prima publicatie care a dezvaluit cu cine se iubeste Elena Udrea dupa ce a divortat de Dorin Cocos

Contactata telefonic, Udrea nu a dorit sa faca vreun comentariu in legatura cu acest subiect. Insa nu a negat despartirea. „Stiti ca sunt o persoana discreta, nu am ce sa comentez”, a declarat fostul ministru al Turismului in exclusivitate pentru CANCAN.ro.
Toata lumea astepta ca fosta „blonda de la Cotroceni” sa se marite cu Valentin Chifu, insa n-a fost sa fie. Despre despartire dintre cei doi a vorbit la Romania tv si Radu Cristescu, vicepresedinte PMP si apropiat al Elenei Udrea.

CANCAN.ro a publicat primele poze cu Udrea si iubitul acesteia

CANCAN.ro a publicat primele poze cu Udrea si iubitul acesteia

La o asemenea presiune mediatica era normal ca acesta sa fie finalul acestei relatii. Va garantez ca va reveni nu puternic, ci foarte puternic in politica. La cum o stiu eu luptatoare, puternica, va avea un cuvant greu de spus in politica urmatorilor ani din Romania”, a declarat Cristescu.S-au cunoscut in 2013

Fostul ministru al Turismului si Valentin Chifu s-au intalnit prima oara in 2013, insa cei doi nu au dat nimic de banuit. La putin timp dupa ce divortase de Dorin Cocos, fosta sefa a PMP s-a intersectat, la mare, cu Valentin, acolo unde indragostitii au iesit intr-un anturaj comun. In timp ce femeia incerca sa-si revina dupa despartirea de fostul sot, tanarul era singur, astfel ca, usor- usor, relatia de afaceri pe care o aveau s-a transformat intr-una de iubire.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *