Oana Zavoranu, rapusa! A vrut din nou sa se sinucida! A inghitit un pumn de pastile

Gelozia l-a impins din nou pe iubitul Oanei Zavoranu la gesturi necugetate. A luat un pumn de pastile si a fost gasit inconstient. Motivul pare sa fie barbatul ales de Oana sa-i fie partener… in afaceri.

Salvarea a ajuns din nou, de urgenta, la casa Oanei Zavoranu. De aceasta data, apelul n-a fost pentru bruneta, ci pentru iubitul acesteia, Alex Ashraf. Turbat de gelozie, acesta a inghitit un pumn de pastile, vrand sa-si incheie socoteala cu viata, sustin apropiati ai cuplului.

Motivul pentru care ar fi decurs la acest gest ar fi Cezar Marin, afaceristul pe care Oana l-a numit administratorul firmei mostenite, si cu care petrece atat de mult timp incat Alex n-ar mai fi suportat sa-i vada impreuna. Medicii sositi in casa brunetei l-au gasit pe palestinianul Oanei inconstient.

Coapsele Zavorancei sunt flasce si pline de celulita

Coapsele Zavorancei sunt flasce si pline de celulita
Bruneta a ajuns aproape anorexica

Bruneta a ajuns aproape anorexica

Iubitul Zavorancei nu e la prima tentativa de sinucidere, motivul fiind acelasi: gelozia! Acesta a mai incercat de doua ori sa-i arate Oanei ca ar fi in stare sa-si ia viata pentru dragostea acesteia. In primavara, Oana si Alex au ajuns la politie, dupa ce brunetul a fugit din caminul conjugal cu pastilele Oanei, amenintand ca se sinucide.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *