Uită-te, dar nu pune mâna!

Mare fericire mare printre ieșeni! În urbea noastră ajunge una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de… ce-o fi cântând ea, și anume Patricia Kaas. Vestita dizeuză franceză vine la noi în cadrul unui festival al educației, eveniment ce se va desfășura săptămâna viitoare în organizarea Primăriei și a firmei AB Plus. Dincolo de caracterul de masă pe care-l va avea concertul, gurile rele spun că Patricia a fost adusă la Iași pentru ca unii dintre potentații locali să se uite la ea, s-o prețăluiască din toate punctele de vedere și să se întrebe în forul lor interior dacă, așa lejer ofilită cum e, merită sacrificiul pe l-a făcut un personaj mai cunoscut în medii restrânse decât publicului larg.

Uită-te, dar nu pune mâna!Pentru cine nu știe, Patricia Kaas a reprezentat motivul principal al divorțului miliardarului Remus Truică, scăndălete național încununat cu acuzații de răpire, cu nenorocirea unor biete fetițe și cu alte mizerii care se întâmplă în general când se despart doi oameni. Ca să înțelegeți pe deplin ce vrem să spunem, mai trebuie să mai notăm că Remus Truică a ajuns miliardar după ce a fost mâna dreaptă a lui Adrian Năstase în vremea în care proaspăt eliberatul lider PSD își făcuse un fel de guvern paralel inventând tot felul de agenții care dublau atribuțiile ministerelor și de care n-am scăpat pe deplin nici astăzi.

Cu alte cuvinte, pour les connaisseurs, Patricia Kaas e un exemplu viu al stării de nebunie temporară care poate nenoroci cariere, căsnicii sau averi ale puternicilor momentului. Iar genul ăsta de exemplu trebuie plimbat prin țară, ca nu cumva să mai pățească și alții ce-ai pățit Truică, altfel băiat bun și la locul lui pe vremea când l-am cunoscut noi.

Năstase fără case

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *