Uite cine vorbeste! Un fost iepuras Playboy „da cu piatra” in Bianca dupa episodul Mutu: “Este o…”

Dupa ce Bianca Dragusanu a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu Mutu, au si inceput comentarii legate de dezvaluirile roscatei. Printre cele care au „aruncat cu pietre” se numara si Ramona Lazuran, care a uitat ca a fost in aceeasi situtie.

Declaratiile Biancai Dragusanu cu privire la relatia pe care a avut-o cu Adi Mutu in perioada cand era deja insurat cu Consuelo au starnit mute controverse. Printre cei care s-au grabit sa „arunce cu pietre” se numara insa si tinere care s-au aflat in aceeasi situatie cu roscata. Printre acestea se numara si Ramona Lazuran care se pare ca a sters cu buretele perioada in care a fost iubita lui Mugur Mihaescu, alias Garcea, si nu se considera nicio clipa amanta actorului, desi acesta este insurat de mai bine de 20 de ani.

 

Bruneta a renuntat la pictorialele incendiare si la prezentarile de moda

Bruneta a renuntat la pictorialele incendiare si la prezentarile de moda

„Probabil sa-si fi facut implant cu silicon” 

Recent, Ramona Lazuran a postat contrariata pe un site de socializare un mesaj prin care o ataca direct pe Bianca Dragusanu. Fosta vedeta Playboy este de parere ca roscata a jucat un rol imoral in momentul in care a dat toate mesajele revistei Ciao!.

„Am fost iubita lui 1 an si jumatate, cand era insurat :))) Posibil sa-si fi facut implant cu silicon si in cutia craniana, ca s-o umple cu ceva. Altfel nu-mi explic”, a posta Ramona Lazuran pe un site de socializare. Se pare insa ca Ramona a sters cu buretele perioada in care era iubita lui Mugur Mihaescu, casatorit de ani buni cu Rodica. De altfel, din memorie i s-au mai sters si declaratiile cum ca ea nu s-a simtit niciodata in postura de amanta pe vremea cand iesea cu Garcea.

Ramona este nemultumita de sanii ei

„Doar pentru el (n.r. Mugur Mihaescu) am fost catalogata amanta. M-a deranjat e putin spus, m-a revoltat. Amanta nu poti sa fii decat daca exista cel putin trei persoane in aceeasi relatie, ceea ce la mine n-a existat niciodata. Daca ar fi fost fara ca eu sa stiu, atunci ma absolv de orice vina. Eu stiu ca am fost iubita, inteleasa si am beneficiat de toata atentia de care are nevoie o femeie. Este neverosimil orice titlul de acest gen. Nu i s-a probabil niciodata niciunui „scriitor” de trabloid faptul ca unul dintre noi ar fi fost AMANTUL celuilalt. In alta ordine de idei, eu Ramona Lazuran, n-as putea sa fiu amanta niciodata in aceasta viata. Sunt foarte geloasa si ca urmare n-as accepta nici o clipa o a treia persoana in relatia mea”, a declarat in anul 2011 Ramona Lazuran, pentru CANCAN.RO,

S-a despartit de Garcea pentru ca nu a vrut sa divortezeRamona Lazuran s-a despartit de Mugur Mihaescu dupa o relatie de cateva luni tocmai pentru ca actorul nu s-a tinut de promisiune. Vedeta Playboy si-a dorit sa ramana cu interpretul celebrului personaj Garcea, insa acesta nu s-a aratat destul de indragostit de ea incat sa renunte la mama fiicei lui. Din cauza faptului ca Mugur a ales sa ramana in continuare un barbat insurat, Ramona a pus capat relatiei.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *