Am aflat de ce se bat Beyonce de Romania si Narcisa pe Nicolae Guta! Vezi aici suma fabuloasa pe care o castiga lunar manelistul!

Nicolae Guta are lipici la femei mai ceva ca ursul la miere, iar motivul pentru care doamnele sunt innebunite dupa manelist au fost mereu un mister. Ei bine, noi am aflat motivul si totul are legatura cu banii pe care solistul ii face lunar.

Nicolae Guta este, fara doar si poate, unul dintre cei mai disputati barbati. Femeile se bat pentru el, la propriu, desi nu este tocmai un Fat Frumos calare pe un cal alb. Ei bine, se pare ca motivul pentru care doamnele sunt lesinat dupa manelist are legatura directa cu banii pe care el ii castiga in fiecare luna. Guta nu este degeaba supranumit regele manelelor, avand in vedere ca pentru un singur concert inafara tarii incaseaza aproximativ 10.000 de euro.

„Are patru concerte pe saptamana, a cate 10.000 fiecare, asa ca faceti dumneavoastra socoteala cati bani face el in fiecare luna. Traieste pe picior mare si nu e de mirare ca-si permite sa le cumpere tuturor copiilor case, masini si alte chestii scumpe”, a declarat o sursa din anturajul barbatului, pentru CANCAN.ro.
Beyonce il da in judecata

Beyonce de Romania a inceput deja procedurile pentru a-l da in judecata pe Nicolae Guta si spera sa obtina custodia deplina a fetitei pe care o au impreuna. Asa cum este si firesc, blonda vrea si pensie alimentara, iar suma care i s-ar cuveni este una colosala. Conform legii, barbatul trebuie sa plateasca unui minor 25% din veniturile lunare, in cazul de fata fiind vorba de 38.000 de mii de euro, daca e sa luam in calcul venitul de 160.000 de euro lunar. Cei 25% insa se impart intre toti copii minori ai manelistului, asa ca blonda va primi doar o parte pentru fiica sa. Din pacate pentru Madalina insa, sumele vehiculate nu exista si in acte, asa ca, cel mai prbabil, ea va trebui sa se multumeasca sa primeasca o pensie de intretinere de cateva sute de lei pe luna.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *