Uite viza, nu e viza! Connect-R a ratat începutul primului său turneu în SUA

Probleme pentru Connect-R la prima lui plecare în Statele Unite! Artistul a fost nevoit să-şi amâne mai multe spectacole din pricina problemelor cu viza.
Artistul a ratat debutul primului său turneu american din pricina unor probleme legate de obţinerea vizei pentru toţi membrii formaţiei care îl va acompania. Se pare că atât bâlbele artiştilor implicaţi în obţinerea vizei de lucru, cât şi programul încărcat al ofiţerilor Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, care n-au găsit o programare mai rapidă pentru interviuri, i-au făcut pe Ştefan Mihalache & Co. să demareze, în acord cu producătorii evenimentului, seria de spectacole cu o săptămână întârziere.
concert-connect-r-zilele-judetului-satu-mare-14

Nevoit să amâne tot

Între timp, cei ce se îngrijesc de turneu, Bebe Mihu & Branko Podrumedic, i-au asigurat pe fanii care şi-au luat deja bilete că show-urile ce urmau să aibă loc la Chicago (30 ian.), Detroit (31 ian.), Cleveland (1 februarie) şi Philadelphia (6 feb.) vor fi reprogramate. Acum, totul depinde de data obţinerii vizelor.

UPDATE: Luni dimineața au obținut viza de lucru pentru SUA și ceilalți membri ai formației care îl va acompania pe Connect-R în State. Concertele vor avea loc, cu o săptămâna întârziere față de data la care au fost programate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *