Umberto Tozzi a ales Iaşul

Umberto-Tozzi

Umberto Tozzi

A venit pentru prima dată în România şi, culmea!, i-a plăcut.

Umberto Tozzi, unul dintre cei mai mari cantautori italieni, a cărui melodii au făcut înconjorul lumii, a fost, timp de trei zile, oaspete de seamă al Iaşului.

„Albano mi-a vorbit foarte mult despre România. Eu sunt pentru prima dată aici. Şi, vreau să spun că-mi place foarte mult. Sunteţi un popor foarte primitor. Am vizitat puţin Iaşul şi, pot să spun că e un oraş deosebit. Se simte din plin că freamătă de cultură. Îmi place, sincer! Am fost, luni, la Catedrala Mitropolitană, la Sfânta Cuvioasă Parascheva şi am rămas impresionat. Da, suneţi un popor excepţional!”

Autorul cunoscutelor hit-uri „Ti Amo” sau „Gloria” a fost prezent la Iaşi pentru a primi Trofeul „Maestrelli” pentru sprijinirea acţiunilor de promovare a fotbalului în întreaga lume. Umberto Tozzi este, printre altele, şi membru fondator al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor din Italia. La Iaşi, artistul italian a venit după ce a susţinut, la Viena, un concert la care au fost peste 17.000 de spectatori. Totodată, sâmbătă, 2 iulie, Tozzi va susţine, alături de Andrea Bocelli, un concert extraordinar, la Monaco, la nunta prinţului moştenitor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *