Hel-Alen, o tânără cu lumea la picioare

Viitorul sună bine pentru frumoasa ieşeancă Hel-Alen Tiru!

Studentă în anul I la Design Vestimentar, tânăra ştie ce vrea la cei 22 de ani ai săi. O fire ambiţioasă, nu renunţă la ideile sale până nu obţine ce îşi doreşte.

Calităţile fizice o ajută şi nu trebuie să aştepte prea mult în acest sens, dar să nu ne limităm doar la”ambalaj”. Îi place muzica, frecventează cluburile de fiţe si nu duce lipsă de distracţie. Asta, atât cât îi permite timpul, deoarece mai are şi alte activităţi care o preocupă.

Cochetează cu modellingul de la vârsta de 16 ani, participând la numeroase şedinţe foto şi prezentări în cadrul festivalului de modă „Romanian Fashion Week”, pentru designeri celebri precum: Mancetta, Dada, Uniconf, Jolidon şi Annes.

Vacanţele în străinătate au prezentat un avantaj pentru ieşeanca noastră, având şansa de a defila şi în celebrul Istambul. Colaborarea cu agenţii precum MRA şi AVANT–GARDE Models au ajutat-o foarte mult să evolueze în acest domeniu.

Hel-Alen nu uită însă că o femeie trebuie să aibă mereu grijă de ea şi să arate bine, deoarece e important să te simţi bine în pielea ta. “În fiecare zi stau minim jumătate de oră în faţa oglinzii să mă machiez”.

Ţine diete, ”mănânc doar salate” şi, deşi sportul nu se află printre pasiunile sale, merge la sala de fitness pentru întreţinere în mod constant.

Ca orice domnişoară de vârsta ei care se respectă, cosmeticele şi ţinuta vestimentară joacă un rol important în viaţa sa.

„Sunt shopping addicted, pot să spun, prefer să adopt un stil propriu, uneori improvizat de mine.”

“Fashionista” noastră şi-a făcut deja planuri pentru vacanţă, Londra este o alegere foarte bună.

Pe viitor îşi doreşte să ajungă un designer de succes, Christian Dior fiind designerul său preferat.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *