Un artist pe care îl cunoști a devenit azi tată! Știi cine e?

A nascut o fetita frumoasa si sanatoasa! Anamaria Stancu Ionescu a adus pe lume, marti dimineata, primul ei copil cu Tudor Ionescu. Dupa o lunga asteptare, de aproape 9 luni, aceasta a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa.

Tudor Ionescu si-a inceput ziua de marti cu mari emotii. Acesta a fost insotit la maternitatea din Bucuresti unde sotia sa a nascut de Alex Ceausu, regizorul vedetelor. Cei doi sunt buni prieteni care se sustin si la bine, si la greu.

In noaptea de luni, Tudor Ionescu a anuntat pe contul sau de Facebook ca sotia lui va naste. A facut-o intr-un mod inedit, postand o piesa celebra si un mesaj amuzant: „Rar zic asta, da’, noapte buna.. S-ar putea sa fie ultima buna.. :)”

Si in dimineata zilei de marti, Anamaria Stancu Ionescu a nascut o fetita bucalata.
„E HIT!!! ? #Ilinca”, a scris Tudor Ionescu de la Fly Project pe contul sau oficial de Facebook.

Pentru a se asigura ca totul va decurge bine si pe viitor, Tudor Ionescu de la Gly Project si Anamaria au mers la colectare de celule stem. Nu stii niciodata ce te asteapta in viitor si cei doi vor sa fie pregatiti.

„Pentru un viitor fericit, am facut-o si pe asta.. Sper sa n-avem nevoie vreodata, dar pt mine „backup-ul” ramane mama-nvataturii.. #CeluleStem #Ilinca”, a scris Anamaria Stancu Ionescu pe Facebook.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *