Un cunoscut personaj din târg va fi tată pentru a doua oară

Procurorul ieşean care o făcea pe-a celebrul comisar Corado Catani se pregăteşte să fie tătic. Pentru a doua oară. Este vorba despre celebrul procuror, cel mai înverşunat în lupta anticorupţie din România, Emi Adam.

La cumpărături
Zilele trecute, procurorul Adam se plimba prin magazine cu consoarta sa, cel mai probabil în căutarea de mobilier şi a altor lucruri de trebuinţă la casa unei femei gravide şi a unui viitor tătic. Spunem asta pentru că soţia procurorului Adam are burtica destul de mare, se apropie chiar de naştere, am zice noi. Că o fi băiat, că o fi fetiţă, nu avem vreo informaţie în acest sens. Ştim doar că soţia sa este însărcinată, iar sarcina este destul de avansată. Şi tot din cercetările noastre am aflat că acesta ar fi al doilea copil al procurorului Adam. Catani de Iaşi mai are o fetiţă.

De renume naţional
Când şi unde va avea loc petrecerea de botez, e devreme să spunem. Însă bănuim cine ar putea să înveselească invitaţii la cumătrie. Cum cine? Chiar socrul procurorului, lăutar vechi de meserie. Am putea spune că şi procurorul Adam este un bun lăutar. Şi pe muzica sa au dansat mulţi infractori. Oameni de afaceri, interlopi şi mulţi alţii au jucat pe muzica procurorului ieşean. În orice caz, Adam a devenit celebru chiar la nivel naţional imediat după ce Felix a fost condamnat la zece ani de închisoare într-un dosar instrumentat chiar de ieşeanul nostru pe când se afla la anticorupţia din Capitală. La fel de răsunătoare au fost şi chixurile date de procurorul ieşean. Adam a fost cercetat nu o dată, ci de mai multe ori de consiliul suprem al purtătorilor de robă pentru fapte disciplinare şi abuz în serviciu.

Cele rele să se spele
Tot de notorietate este şi scandalul amoros în care a fost implicat el, un coleg din breaslă şi o avocată. Atât Adam cât şi colegul său iubeau aceeaşi femeie. Adam nu a putut să conceapă aşa ceva şi i-a făcut rapid un dosar colegului şi prietenului său pe care a reuşit să-l şi scoată din breaslă după ce acesta din urmă a fost condamnat cu suspendare.  Şi, să nu uităm, ultima reuşită, ca să zicem aşa, a procurorului Adam a fost ieşirea pe uşa din dos din instituţia care luptă cu corupţia din ţara noastră. Poate că aşa a fost să fie. Dar noi îi urăm pe această cale naştere uşoară soţiei sale şi să fie sănătos bebeluşul! Unde-i lege, nu-i tocmeală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *