Un general a câştigat Copoul

Un general a câştigat CopoulO altă surpriză, neaşteptată nici de locuitorii din Colegiul Copou-Centru-Valea Lupului, este scorul foarte bun obţinut de candidatul USL, Gheorghe Emacu. Generalul de justiţie a obţinut pe Copou numai puţin de 60,7 de procente, ceea ce i-a bulversat de-a dreptu’ pe locuitorii din Copou şi Valea Lupului.

Doctoriţa Camelia Bogdănici a scos şi ea un scor destul de bun, cei mai mulţi votanţi ai acesteia fiind din zona Copou. La aproape 22 de procente, Bogdănici intră printre singurii candidaţi ai ARD în Camera Deputaţilor.

Următorul cotat pe acest colegiu, dar fără şanse de a intra în Camera Deputaţilor este Cristian Angheluţă, acest Piedone al Iaşului, care a obţinut un procent de 11 la sută.

După cei trei, urmează, dacă se mai poate spune aşa, Mitu Florin din partea PER, Russo Marian de la PRM şi Balasz Botond, de la UDMR. ”Mie mi-ar fi plăcut de Angheluţă că e aşa, cum să spun, un tip care aduce cu Salvo, un cântăreţ de pe vremea bunicii mele. E Demis Roussos al Copoului, chiar dacă nu ştie să cânte la balalaică, dar îl puneam să facă play-back. Păcat!”, ne-a spus Nana Matache, măcelăriţă la cantina din Puşkin.

Cocoşu cu zgardă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *