Un stomatolog cu ştaif

Cu toţii avem o anumită reticenţă  sau o anumită teamă, când mergem la dentist. Dar, parcă e cu totul altceva, atunci când, în rolul medicului stomatolog, se află un exemplar aproape perfect al speciei noastre: homo sapiens. Am spus aproape perfect? Hmmm…

Khalil Moamy este un tânăr care a ales să se stabilească în România  pentru că îi place foarte mult stilul de viaţă. Marea sa pasiune, modelling-ul, este cea care, spune el, l-a adus la Iaşi, iar, pentru că s-a gândit şi la viitor, a ales să urmeze cursurile Facultăţii de Stomatologie.

Este din Haifa, Israel şi mulţi îl cunosc doar după numele său de scenă, Marsel Raiser.

Vine dintr-o familie numeroasă (trei fraţi şi trei surori) şi foarte religioasă, dar atunci când va fi momentul să-şi pună pirostriile, aleasa inimii nu va fi neapărat de credinţă musulmană.

Este în zodia Berbecului, încăpăţânat şi răzbunător, dar, dacă ajungi să îl cunoşti mai bine, îi vei descoperi şi alte aspecte mult mai sensibile.

„Marea mea pasiune e pictura. Am început singur să desenez. De fapt, asta îmi şi place la stomatologie, pentru că e ca şi cum ai face artă”, spune Marsel, dar talentele sale nu se opresc aici: „Scriu poezie. În arabă, ebraică şi engleză. Româna încă nu o stăpânesc chiar foarte bine”.

În atenţia persoanelor interesate!!! Marsel nu şi-a găsit, până acum, jumătatea.

„Munca mea şi comportamentul nu-mi permit o relaţie stabilă. Îmi place să călătoresc foarte mult pentru diferite job-uri în modelling. Am fost peste tot în Israel, am avut prezentări în România şi în Italia. Oriunde sunt, însă, nu ratez nici o ocazie de a ieşi în club alături de prieteni. Eu sunt foarte sociabil cu toată lumea, iar acest lucru este de multe ori interpretat în mod greşit. Aici intervine gelozia(?)… lor. Odată nu puteam să ies nici până la magazin să îmi iau ţigări pentru că aveam parte de reproşuri”.

Ca planuri de viitor în modelling, Marsel spune că vara asta are o prezentare de modă la Milano pentru Pierre Cardin. Dar îşi pregăteşte încet-încet  retragerea din acest domeniu, pentru a se putea concentra mai mult asupra meseriei de stomatolog.

Frumoasă meserie!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *