Mădălina Munteanu – de la inocenţă, la pragmatism

Munteanu Mădălina

Nu poţi să nu-i remarci inocenţa de pe chip! Mădălina Munteanu este încă un copil care bucură ochii şi sufletul toropit de căldura verii. În ciuda acestor trăiri şi dincolo de calmul şi frumosul pe care-l inspiră, Mădălina este genul de persoană realistă, care nu pleacă urechea la orice conspiraţie şi atenţie. Ea nu crede în previziunile astrologice!

Consider ca o persoană nu reflectă zodia. Nu cred că previziunile zodiacale pot influenţa în vreun fel starea de spirit a unei persoane. Nu cred nici în superstiţii sau magie. Nici la Harry Potter nu m-am uitat”, mărturiseşte Mădălina.

Pasionată de modelling şi medicină, liceanca are bine stabilite planurile pentru viitor

“Modelling-ul mă pasionează. De mică mi-am dorit  să urmez o carieră în acest sens. E pentru prima oară când fac o şedinţă foto, în afară de cea pentru book. Acum sunt elevă în clasa a XI-a la liceul „Dimitrie Cantemir”, profilul real, iar pe viitor mi-aş dori să dau la Medicină, dar să urmez şi o carieră în modelling”.

Cu toate acestea, Mădălina este o fată normală cu aspiraţii şi preocupări potrivite pentru vârsta sa.

“Îmi plac căţeii Chow-Chow şi, în general, cei micuţi şi pufoşi. Mi-aş dori unul dar nu îmi permite tata. Un singur animal nu l-aş ţine niciodată în casă: şarpele! Mi se pare periculos. Ar trebui să stea doar la grădina zoologică. Îmi place, totodată, să citesc Sandra Brown, în special „Copilul născut joi”. Suspansul acestei cărţi mă atrage foarte  mult”, mărturiseşte frumoasa ieşeancă.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *