Una dintre cele mai dotate cantarete din Romania, goala in Playboy! „Dumnezeu mi-a dat bustul asta ca sa-l arat tuturor!”

Tara, interpreta hitului „Missing You”, care a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube, a dat o noua lovitura. Voluptoasa cantareata a decis sa renunte la timiditate – si la hainute -, urmand sa pozeze goala in Playboy.

Pe numele ei real Oana Holtea, tanara artista este posesoarea unuia dintre cele mai impresionante busturi din industria noastra muzicala.

Tara este constienta ca Mama Natura a fost foarte darnica in ceea ce o priveste

Tara este constienta ca Mama Natura a fost foarte darnica in ceea ce o priveste

Iar blonda stie foarte bine acest lucru! „Ma mandresc cu bustul pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ce sa zic, Dumnezeu nu ti-a dat sa te duci cu el in Rai, ti l-a dat sa-l arati tuturor„, a declarat artista pentru ziarul RING.

Tanara artista a decis sa pozeze goala in Playboy. Spune ea,

Tanara artista a decis sa pozeze goala in Playboy. Spune ea, „pana la capat”

Dupa cum era de asteptat, ofertele Playboy nu au intarziat sa apara. La inceput, cantareata le-a refuzat, pe considerente de timiditate. Intr-un final insa, a decis sa accepte, urmand sa apara intr-unul dintre numerele viitoare ale faimoasei reviste a iepurasului cu papion din Romania.

Mi s-a propus de doua ori pana acum sa pozez in Playboy si am de gand sa fac acest pas. Mi-am spus ca trebuie sa fie într-un moment important al carierei mele. As vrea sa fie ca o completare la ceva special. A doua propunere a fost acum cinci luni. Le-am spus ca ma mai gandesc si ca ramane sa analizez oferta. In primul rand ma gandesc la imagine, dar nu pot sa spun ca nu ma intereseaza aspectul financiar. As prefera un nud artistic. Daca tot sunt artista, s-o facem pana la capat!„, a conchis Tara.

Cine este Tara

Pe numele ei real Oana Holtea, Tara s-a nascut la data de 7 mai 1986 in Bucuresti. Prima aparitie pe scena a fost in cadrul unei serbari scolare, unde a cantat acompaniata de o chitara clasica. A urmat cursuri de canto incepand din clasa a patra primara, iar in 2009 a absolvit cursurile Facultatii de Muzica.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=3FV7DZ4D1Cc”]

A dat lovitura in 2011, odata cu melodia „Missing You”, transformata intr-un adevarat hit national si international. Pe Youtube, videoclipul acestei piesa are peste 13.000.000 de vizualizari!

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *