Adevarul cutremurator despre casnicia lui Mihai Nesu! Care e motivul pentru care sotia lui nu face inca pasul despartirii oficiale

Dupa o relatie de 12 ani, Mihai Nesu si sotia sa, Maria, au decis sa se desparta si fiecare a luat-o pe un alt drum. A trecut un an si jumatate de atunci, insa nici unul dintre cei doi nu a intentat cererea de divort, iar motivul este unul halucinant.

S-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-a casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. El era un fotbalist de top, iar ea era o sotie devotata, care avea grija sa isi faca sotul fericit. Nimic nu avea sa prevesteasca necazul care urma sa se abata asupra lui Mihai si a Mariei Nesu.

In anul 2011, in timpul unui antrenament, fotbalistul s-a accidentat si a fost la un pas de moarte. Medicii i-au salvat viata, insa Mihai a ramas paralizat de la gat in jos. Timpul a trecut, iar recuperarea acestuia nu a fost cea sperata. La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul ei natal.

S-au despartit dupa 12 ani de relatie!

Au trecut aproape doi ani de atunci, timp in care cei doi si-au vorbit extrem de rar. Desi nu se mai pune problema unei impacari, nici Mihai si nici sotia sa nu au depus actele de divort. Unul pentru ca nu vrea, iar altul pentru ca nu… poate:

Mihai este extrem de trist, s-a inchis mult in el de cand Maria a plecat. Stiu ca au mai vorbit, insa Maria nu se mai intoarce la el. Ea are alta viata acum, s-a debarasat de trecut. Mihai nu cred ca ar vrea sa divorteze, el o iubeste, este sotia lui, sunt impreuna de cand erau niste copii. Ea nu divorteaza pentru ca este evanglista si merge la o biserica neoprotestanta. Este o tipa cu frica lui Dumnezeu. Din cate am inteles, religia ei nu permite separarea, divortul„, a declarat un apropiat al lui  Mihai Nesu, pentru CANCAN.ro.

S-a ascuns o saptamana de sotul sau!

Maria Nesu si-a parasit sotul dupa 12 ani de relatie

Maria Nesu si-a parasit sotul dupa 12 ani de relatie

Cu cateva zile inaintea sarbatorilor de iarna ale anului trecut, Mihai Nesu a revenit pentru prima data de la accidentul suferit, in tara. Afland ca sotul sau va sta o saptamana la Oradea, orasul lor natal, Maria a plecat de acasa si s-a mutat la un hotel, de unde nu a mai iesit decat atunci cand s-a asigurat ca Mihai s-a intors in Olanda.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *