Unde ne mai coafăm?

Orice femeie trebuie să fie preocupată de aspectul său fizic şi mai ales să ceară ajutorul celor din domeniu. Şi, cum Iaşul dispune de suficiente saloane de înfrumuseţare, am întrebat câteva dintre vedetele noastre unde preferă să îşi aranjeze părul.

Mirela Moroşanu, model la First Models, merge, de exemplu, la salonul ,,Lady French”, din Moldova Mall, şi la ,,Free Style”.

,,Prefer ,,Lady French” deoarece hair-stylist-ul de acolo mă tunde exact cum vreau eu, preţurile sunt avantajoase, iar serviciile sunt de calitate. Şi, mulţumesc lui Dumnezeu!, nu am avut parte până acum de niciun eveniment neplăcut”, ne spune Mirela.

Alexandra Haută, şi ea model la First Models, consideră că este important să frecventezi saloanele pentru ca specialiştii să îţi spună o părere profesionistă. Alexandra clasează pe primul loc ,,Caremen Stil”, urmat de ,,Maviov”, ,,Irina Schrotter”, ,,Sei Bella” şi ,,New Look”.

,,Deşi nu sunt o specialistă, consider că acesta ar fi topul saloanelor din Iaşi. Pot spune că, de obicei, atunci când particip la un eveniment, obişnuiesc să merg la ,,Carmen Stil” deoarece sunt mulţumită atât de coafurile pe care le fac, cât şi de make-up, deoarece este făcut cu grijă, în aşa fel încât faţa radiază de naturaleţe şi stil”, ne mărturiseşte ea.

Totuşi, părerile sunt împărţite, iar în viziunea Danielei Iordan, pe primul loc se află stilista Mara Handrea, cu care colaborează agenţia Maya Fashion.

,,Cel mai bun make-up artist din Iaşi este Nicoleta Timiş, cu care lucrăm când realizăm şedinţe foto. Unul dintre cele mai vechi saloane din Iaşi, pe care l-aş recomanda mai departe, datorită profesionalismului de care au dat dovadă, este salonul Maviov. Pe locul patru aş plasa salonul şi solarul ,,Body line”, deoarece dispun de un personal foarte bun, iar produsele cu care lucrează sunt de calitate şi pe ultimul loc în preferinţele mele se află salonul «Donna Carina», ne spune tânăra.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *