Unic stil de viaţă: Patronul Unistil a luat la purtat bijuteria soţiei!

Unic stil de viaţă: Patronul Unistil a luat la purtat bijuteria soţiei!Lungul şir de divorţuri consemnate în ultimele luni, mai ales în show-biz-ul românesc, scot în evidenţă faptul că, în ziua de azi, e mare lucru să ai o nevastă. Pe deasupra şi înţelegătoare… Dacă cele două condiţii sunt îndeplinite simultan, clişeele gen „bună gospodină” şi „devreme acasă” nici nu mai contează. Din acest punct de vedere, patronul Unistil, Vasile Puşcaşu, este unul dintre cetăţenii fericiţi ai urbei întrucât consoarta domniei sale l-a sprijinit sufleteşte şi material atunci când i-a fost mai greu. Şi zău că i-a fost greu în urmă cu o săptămână, altfel nu şi-ar fi buşit automobilul, un superb Q7, după ce s-a încumetat să urce băut la volan. Aşa se face că, de ceva vreme, domnia sa circulă cu maşina soţiei, o altă bijuterie pe patru roţi cu tracţiune integrată, semn că nici măcar o aventură, fie ea şi bahică, nu poate strica armonia cuplului posesor de motel trei stele şi firmă de transport public.

Ochii lui Dobrin

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. Stefan

    Un articol de doi lei dar ce sa cereti de la fituica asta . Accidentul a avut loc undeva in apropiere de Bucuresti si in nici un caz pricinuit de alcool ci din pricina unui proaspat posesor de permis auto ce nu a acordat prioritate pe un drum national. Asa ca nu mai scrieti voi bazaconii , cu atat mai mult ca prin articolul dumneavoastra duce-ti la dezinformare. Dar se pare ca domniile voastre nu mai cunosc notiunile din codul deontologic a celului ce tinde sa fie jurnalist nu un scamator cu pix ce creada ca poate sa denigreze si sa dezinformeze in voia buna.

    • Valy

      Articolul nu este de doi lei. Este chiar foarte interesant. Dar am vra sa stim daca proprietarul a iesit cu bine din toate astea. De masina nu ne prea intereseaza ca isi mai poate cumpara si altele. Dar el ce a patit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *