Urmează o nouă nuntă în showbiz? Vezi detaliul care dă de bănuit în fotografia DOINIŢEI OANCEA!

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru se cunosc de mulţi ani, din perioada în care jucau împreună în telenovelele româneşti. Amândoi sunt două personalităţi dezinvolte şi orele lungi petrecute pe platourile de filmare le-au „sudat” relaţia de prietenie.

Timpul a trecut, Doiniţa a suferit enorm după despărţirea de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, iar Augustin Viziru nu părea să poată fi „potolit” de vreo iubită. Însă, aşa cum se spune în popor, uneori ceea ce îţi trebuie este fix sub nasul tău. În fond, cine te cunoaşte aşa cum o face cel mai bun prieten, mai ales că Augustin şi Doiniţa s-au sprijinit de fiecare dată şi la bine şi la greu. De altfel, Doiniţa declara că „Augustin este un băiat extraordinar de sufletist. Pare aşa un macho man şi un soi de băieţaş de oraş, dar îţi spun sigur şi sincer că ar putea fi un adevărat bărbat de casă. Pentru mine este Augustin Viziru… Dacă m-ar invita Augustin într-o vacanţă, m-aş duce, bineînţeles. Mi-a promis că mă duce în Punta Cana. Trebuie să mergem…”.

Recent, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imaginile în care cei doi actori se „ciondăneau” pe stradă, ca un adevărat cuplu căsătorit, (citeşte mai multe AICI), iar apoi v-am povestit cum au început deja să caute mobilă prin magazine, semn că, dincolo de glume, între cei doi chiar s-a înfiripat ceva mai mult decât o relaţie de prietenie sinceră. (citeşte povestea AICI)

Astăzi, 2 iunie, Doiniţa Oancea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care i-a dus pe admiratorii acesteia cu gândul la clopotele de nuntă, mai ales că inelele actriţei sunt foarte potrivite şi pentru o logodnă. Rămâne însă de văzut dacă Augustin va ajunge din nou în faţa altarului, acesta având şi el o despărţire dureroară la activ, divorţând de fosta soţie, Oana Mareş.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *