ANA MARIA MOCANU cu sânii la vedere! Imagini cum a apărut sexy-asistenta în direct!

Una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România pare să fi avut parte de încă un moment jenant, după ce în urmă cu câteva zile CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea că aceasta s-a prezentat la un eveniment monden cu pantalonii descusuţi.

De această dată, Ana Maria Mocanu a avut parte de un moment mult mai jenant decât cel din urmă cu câteva zile, asta deoarece asistenta TV a trecut printr-un episod cât se poate de stânjenitor, chiar când se afla în direct. Asta deoarece în câteva fotografii care au sosit pe adresa de pont@cancan.ro, poate fi observant cu uşurinţă că sexy asistentei i-a cam „evadat“ unul dintre sâni de sub rochia neagră pe care o poartă când este în direct, în respectiva emisiune TV difuzată de către Antena 1.

Totul pare să se fi întâmplat în emisiunea în care Ana Maria Mocanu este asistentă, iar camerele de luat vederi au fost rapid îndreptate către bustul acesteia, aşa cum poate fi observat şi în fotografii. Ana Maria Mocanu nu pare să fi fost absolut deloc stânjenită de acest moment. Ba mai mult, şatena a început să zâmbească şi şi-a cuprins bustul cu ambele mâini.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *