USL a împlinit un anişor

La un an de la anunţul oficial de constituire a USL, făcut la Iaşi, alianţa încă rezistă. Vânt, ploiae, ninsoare, ger… rezistă!
“Înainte de a o constitui, nu am apucat să fim blagosloviţi de artizanii puterii. Timp de un an, am rezistat sub acuzele şi ameninţările puterii. Toată această armată de trompetişti a prorocit că ne vom despărţi şi au făcut tot ce au putut în această privinţă”, a spus şeful liberalilor, Crin Antonescu, la Iaşi, cu ocazia unei conferinţe de presă.

Liberalul a continuat afirmând că USL este o “construcţie cinstită şi de durată”.
“Propaganda prezidenţială a făcut tot ce a putut pentru a dezbina USL, dar nu a reuşit”, a subliniat, la rândul lui, Victor Ponta, celălalt uselist. Liberalul ieşean Relu Fenechiu a ţinut să aducă aminte de modul cum o parte a presei s-a grăbit să anunţe că USL se rupe de la Iaşi (facem şi noi nostra culpa, dar vremurile tulburi încă nu au trecut) din cauza “individului” pe nume Tudor Ciuhodaru.
“Pentru noi, ca ieşeni, e o mândrie că USL a fost anunţată oficial de la Iaşi”, a mai spus Fenechiu, cu gândul la viitorii şefi pe care-i va pune prin deconcentrate pentru a-şi susţine micile afaceri.
Una peste alta, USL are un an, dar încă nu stă bine în două picioare. Cam şchioapătă din când în când şi riscă să cadă în fund odată cu desemnarea candidaţilor la alegeri şi în puţ, ulterior, la împărţirea ciolanului. Halatu’, cât costă halatu’?!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *