V-aţi închipuit, poate, că nu avem şi noi susţinători ai campaniei #metoo?

Oana Zăvoranu este alături de toate persoanele care au luat parte la campania #metoo, deoarece şi ea a primit avansuri de la…femei. Deşi a rămas şocată de propunerile făcute, bruneta a ştiut cum să reacţioneze şi să gestioneze situaţiile.

Deşi duce o viaţă de milionar, doar ea ştie câte se ascund în spatele acestui succes. Vedeta nu se fereşte şi face dezvăluiri despre episoadele neplăcute din viaţa ei.

01-oana-zavoranu-465x390„Foarte multi actori de la Hollywood abia acum… sunt fascinată de ceea ce se întâmpla cu nişte oameni pe care noi îi vedem glamuroşi, avem senzaţia ca totul e la picioarele lor dar ei se sinucid. (…)  Ajungi intr-un moment în care spui mai bine mai sărac, mai curat dar nu mai vreau să am coşmaruri noaptea. (…)  Am avut anumite avansuri de la femei. Mi s-a întampat ca anumite femei din showbiz să îmi facă avansuri. Dar pentru ca mie îmi plac bărbatii si nu îmi plac femeile am încercat cumva discret sa ma eschivez si am spus ca îmi pare rau, ca apreciez ca sunt pe placul lor dar eu sunt cu bărbaţii nu cu femeile”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *