Vă vine să credeți? Femeia căreia nu îi place să primească flori și cadouri există!

Adesea bărbații se plâng de faptul că traiul alături de o femeie nu e tot timpul cel mai dulce și asta pentru că femeile sunt greu de împăcat, vor multă atenție, iubire, excursii, cadouri, dar nu în ultimul rând să fie răsfățate cu buchete uriașe de flori.

Ei bine, există și excepții. Giulia este una dintre femeile care nu așteaptă nici cadouri, nici flori din partea soțului.

’’El mă răsfață lăsându-mă în pace după o zi de haos. E răsfățul absolut. Mie nu-mi plac florile și nici cadourile. Soțul meu nu prea e romantic.

Eu îl mai suprind, îi pregătesc masa când sunt acasă, ba chiar am organizat o petrecere surpriză de ziua lui”, ne-a povestit cântăreața.

Fără doar și poate cea mai mare bucurie primită de la viață pentru Giulia sunt cei doi copii, Antonia și Eduard, care o încarcă pozitiv atunci când ajunge acasă după o zi lungă care începe pentru cântăreață la șapte dimineața și se termină seara târziu.

Cu toate că cei mici sunt tot ce și-a dorit de la viață, Giulia nu își mai dorește un copil, așa că este exclus să o vedem din nou mămică.

Deși a avut o perioadă în care a fost despărțită de soțul ei, cântăreața și-a dat seama că Vlad Huidu este cel care trebuie să fie mereu alături de ea și, mai mult decât atât, să și îmbătrânească alături de el.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *