Valentina Pelinel vrea sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu: „In consecinta, voi actiona pe cale legala”

Sarcina manechinului international a reusit sa zguduie din temelii lumea mondena. Principalul motiv este ca bebelusul ar fi al fostului actionar al echipei Dinamo.

Valentina Pelinel este insarcinata in patru luni iar tatal copilului  probabil este al lui Cristi Borcea. Dupa ce s-a aflat acest lucru se pare ca cel mai mult a avut de suferit actuala sotie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican. Invitata intr-o emisiune TV, blondina era vizibil afectata de acest lucru si a marturisit ca in ciuda faptului ca a fost inselata de Borcea ea nu vrea sa divorteze de acesta.

Monica Tatoiu o sa fie data in judecata

Monica Tatoiu o sa fie data in judecata

Reactiile urate la adresa Valentinei au inceput sa apara si din partea altor persoane, printre care si a Monicai Tatoiu. Se pare ca unele cuvinte au reusit sa o deranjeze pe Valentina, lucra care a facut sa declare faptul ca o sa o dea in judecata pe aceasta: „Nu dau replici nimanui. Cine este sa judece? Imi pare rau ca doamna Tatoiu vorbeste despre copilul meu nenascut. In consecinta, voi actiona pe cale legala.” Cristi Borcea este insurat cu Alina Vidican cu care are si doi copii, insa asteapta un copil cu manechinul international.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *