A scos-o din sarite! Iuliana Luciu, atac dur la adresa Iuliei Albu! ” O tata deghizata in….”

 Dupa ce Bogdan Vladau a sarit la gatul Iuliei Albu, de data asta i-a venit randul Iulienei Luciu, acre s-a declarat profund deranjata de faptul ca vedeta i-a criticat vestimentatia.

Sora Nicoletei Luciu a facut public un mesaj, prin care isi declara nemultumirea fata de atitudinea Iuliei Albu cu privire la felul in care s-a imbracat. Asistenta Tv a luat foc si a sarit la gadul fostei sotii a lui MIhai Albu.

Daca Iulia Albu facea doar cronica de moda, fara comentarii jignitoare la adresa mea, poate ca as fi luat-o in serios. Dar cum sa iau drept valoroase aprecierile unei tate deghizată în artistă excentrică, cu gaina in şold?! Cariera mea, include printre altele, doi ani in care am filmat zi de zi alaturi de actori ca maestrul Gheorghe Dinica. Cine este Iulia Albu sa aprecieze cariera mea sau a altcuiva? Este urat si nu-i face deloc cinste felul in care isi extrapoleaza pretioasele cunostinte vestimentare, jignind gratuit si fara niciun drept oamenii…„, a scris Iuliana Luciu pe contul de socializare.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *