Vancea si-a lasat sutienul acasa, a tras pe ea cea mai mulata rochie si a mers cu o prietena intr-un loc interzis femeilor!

Constienta ca toata viata o sa fie la o continua dieta, Roxana Vancea cade, insa, si „in pacat”. Asa a facut de curand cand a uitat de sfaturile medicului si mai ales de orele de antrenament si s-a „infipt” intr-o shaorma cu de toate.La ceas de seara.

Roxana Vancea pare sa fie „condamnata” ca toata viata sa fie intr-o continuua dieta si mai ales dependenta de orele de sport, din cauza unor probleme hormonale care o pot face sa „explodeze”. Acest lucru pentru a nu a mai contat insa pentru fosta asistenta TV, atunci cand a poftit la… shaorma.

Desi era destul de tarziu, Roxana se opreste fix la un restaurant de tip fast food

Desi era destul de tarziu, Roxana se opreste fix la un restaurant de tip fast food

Pofte nocturne cu multe calorii 

Serile trecute, Roxana Vancea pare sa fi uitat de munca grea pe care a facut-o toata saptamana, referindu-ne la alergatul prin parc si mai ales la sala de sport, sau poate a vrut sa „se premieze” pentru efortul depus, cert este ca a fost suprinsa pe picior gresit.

Tanara asteapta nerabdatoare sa-i vina comanda

Tanara asteapta nerabdatoare sa-i vina comanda

Fara sa tina cont de celebra zicala cum ca, „tot ce este bun este ilegal, imoral, ori ingrasa”, satena a dat fuguta la o celebra shaormarie. CANCAN.ro a fotografiat-o chiar in momentul in care se grabea sa intre in restaurantul tip fast-food. Ce-i drept, intr-o tinuta mai mult decat provocatare, cu o rochita mulata din pareta de sus, care-i evidentia perfect sanii imensi si destul de scurta, lasandu-i si picioarele, la vedere. Si, cum era cam frig si Roxana mergea la pas grabit, bustul i se legana in voie, atragand priviri mai lacome decat standul de shaorma. 

Nerabdatoare, Roxana nu asteapta sa iasa din restaurant

Nerabdatoare, Roxana nu asteapta sa iasa din restaurant

S-a aratat nerabdatoare sa-i vina comanda 

Insotita de o prietena, Roxana ar fi putut oricand sa treaca prima la ghiseul unde se dadea comanda pentru mancare. Imbracata fiind cu o rochie mulata, cu spatele gol si oarecum transparenta, toti clientii au intors privirea catre bustul generos care nu era acoperit de lenjerie intima.

Desi era evident ca toata lumea o privea insistent, fosta asistenta TV a incercat sa-i ignore pe barbatii prezenti in local, fiind preocupata de propria mancare. Tanara parea destul de agitata si s-a calmat abia atunci cand angajatul restaurantului a asigurat-o ca o va servi in cel mai scurt timp. 

Vancea pare sa devoreze shaorma

Vancea pare sa devoreze shaorma

A mancat in fuga 

Fara sa mai astepte sa iasa din restaurant, Roxana i-a dat prietenei sale, care nu isi comandase nimic, sa-i tina sucul, si s-a pus pe mancat. Cuprinzand cu ambele maini shaorma mult ravnita, Roxana aproape ca a ignorat-o pe fata cu care venise, precupata fiind de „bunatatea calorica”.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *